Last news in Fakti

17 Януари, 2024 10:45 1 236 1

Полицията в Дубай добави Urus Performante към своята колекция

  • lamborghini-
  • urus-
  • performante-
  • дубай

Кросоувърът разполага с 666 конски сили

Полицията в Дубай добави Urus Performante към своята колекция - 1

Италианската държавна полиция наскоро получи Lamborghini Urus Performante, което предизвика шеги, че дубайската полиция трябва да подобри своя автопарк и ето, че наистина, дубайската полиция се справи с това, като включи Urus Performante в своя автопарк. Предаването се състоя на авиошоу в Дубай, а кросоувърът започна работа, след като бе модифициран, за да отговаря на оперативните нужди на полицията. Въпреки че външните промени са фини, включващи зелено-бяла боя с полицейски отличителни знаци, тънки светлини и сирена, в съобщението на Lamborghini не са предоставени подробности за интериора. В него обаче се споменава за оборудването на Urus със сгъваем дисплей за съобщения, бронирана кутия за оръжие, шкаф за съхранение на служебно оборудване и дефибрилатор в багажното отделение.

Генерал-майор Ахмед Мохамед бин Тани, изпълняващ длъжността главнокомандващ на дубайската полиция, подчерта, че Urus Performante ще засили ангажимента на полицията да обслужва жителите, да поддържа безопасността и да предлага услуги в горещите туристически точки. Той подчерта, че автомобилът е част от стратегията им за увеличаване на присъствието на служителите по улиците. Паоло Сартори, ръководител на Lamborghini за региона на Близкия изток и Африка, изрази задоволството на компанията от продължаването на партньорството им с дубайската полиция. Забележително е, че през 2022 г. е бил доставен стандартен Urus.

Сартори спомена, че Urus Performante ще допринесе за изпълнението на различни обществени задължения, като подчерта ролята му за повишаване на сигурността на града. Въпреки възможностите за представяне на Urus Performante, разполагащ с 4,0-литров V8 с двойно турбо с мощност 666 к.с., използването му в полицейската работа се признава за пресилено. Автомобилът ускорява от 0 до 100 км в час за 3,3 секунди, като достига максимална скорост от над 300 км в час.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уруси Муруси

    1 2 Отговор
    с голфа пак че ги убия