1 549 5

Трайчо Трайков за Неделковски: Появи се поредният македонски гамен

Продължаваме да берем отровни плодове от безродната, антинационална политика на комунистическата партия, заяви реформаторът

Трайчо Трайков за Неделковски: Появи се поредният македонски гамен
Анжелина Димитрова

„Появи се поредният македонски гамен, този път поругал паметта на българските герои от Каймакчалан. Сигурно бързо ще възстановим паметната плоча и ще пуснем някоя дипломатическа нота, но истинският проблем е, че продължаваме да берем отровни плодове от безродната, антинационална политика на комунистическата партия“. Това написа в профила си във Фейсбук Трайчо Трайков, кандидат за президент на Реформаторския блок, по повод позорния акт на журналиста Миленко Неделковски.

В поста си Трайков допълва, че през 1944-1948 стотици хиляди българи от Пиринския край са "македонизирани" против волята си, хора са били измъчвани и избивани от съветските еничари. „Чувал съм бабите и дядовците си, светла им памет, да шепнат за тези времена. И ако Тито и Сталин случайно не се бяха скарали, днес като нищо щяхме да укрепваме българо-македонската граница по билата на Рила и Родопите. Може би някога българите от Македония ще се върнат в лоното на българската нация, но преди това трябва самите ние да оставим в пренебрежимо малцинство феновете на сталинския Коминтерн и съвременните му издънки. И да изкореним корумпираната схема за даване на българско гражданство, толкова любима на нашите "патриоти".

По-късно пред журналисти Трайков допълни, че грозните удари срещу миналото са предназначени за настоящето днес. „Говорим за страни, които търсят членство в ЕС или НАТО и ЕС и зависят от волята ни. Напомням това на министър председателя, за следващата среща, когато говори с държавните ръководители на западните ни съседи, каза още кандидатът за президент на РБ Трайчо Трайков.

България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Картър
  Отговор
  1 17:39  24.09.16
  Много точно казано, така си е.
 • Гост
  Отговор
  2 06:09  25.09.16
  Ако не е бил Г. Димитров тогава като председател на коминтерна ,тогава да се подмазва на Сталин ,и да печели време,и да се покаже ,по лоялен и верен от своенравният Тито,Наистина Югославия щеше да е с една Пиринска Македония напред.Някои хора съвсем изпушиха и забравиха угодно ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ НА СТРАНАТА НА ЗАГУБИЛИТЕ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА,ТЕРИТОРИЯТА И ПО ПЛАН ДА БЪДЕ ПОДЕЛЕНА МЕЖДУ СТРАНИТЕ ПОБЕДИТЕЛКИ.Димитров просто е казал на Сталин-Заложи на мен и България,аз ще съм ти по-верен от Тито.Даваш много ,но спасяваш територията си. Заради това отношенията между Сталин и Тито се влошават, а Тито се чувства измамен.
 • Трол
  Отговор
  3 08:30  25.09.16
  В официално съобщение на македонското външно министерство се казва: "Плочата е незаконно поставена и очакваме от нашите приятели от България да почитат международно признатите процедури за поставяне на паметни плочи. Очакваме институциите да обезсърчат всички, които поставят паметни плочи на територията на друга държава и които впоследствие могат да бъдат акт на насилие или да предизвикват негативни чувства у гражданите", пише на сайта на македонското външно министерство. Май и Македония не ни бръсне...
 • Отровни плодове
  Отговор
  4 14:45  25.09.16
  Скапани марули, добрали се някак си до определена позиция, нямащи умствени възможности и ХЪС, търсят причини а не РЕШЕНИЯ на проблемите. За 25 години не могат да свършат една работа сносна. Народа в случая казва: на слабият моряк водораслите му пречат а на слабия ... Вълната! Комунизъм няма, и полити няма! Некадърници! Метлата ще реши нещата, само метлата и натам вървят нещата. Не си играйте с търпението на масата!
 • Като си нямаме Орнан
  Отговор
  5 15:05  25.09.16
  Щом си нямаме Орбан ние сме като мъж без орган. Де ги българските богатири Боко и Плевелиев? Де ги? Де са им органите? Народа чака да види, че има мъже и у нас а не мундари!

Напиши коментар:


Публикувай