1 666 7

Вдовицата на убит на пътя прости на виновния шофьор

Семейството на Любомир Трайков ще плаща за образованието на трите деца, които останаха без баща

Снимка: bTV
Снимка: bTV
Анжелина Димитрова

Корнелия Петкова, майката на три деца, която остана вдовица след катастрофа в Пловдив през миналата седмица, намери сили да се срещне с виновния за инцидента шофьор и да му прости. 26-годишният Любомир Трайков, който е с положителна алкохолна проба и богато „досие” от пътни нарушения, беше пуснат под гаранция и това предизвика протести под тепетата.

При инцидента живота си загуби още един човек, а жена е в критично състояние в болницата.

„Аз съм такъв човек. Не съм аз тази, която ще съди хората, без значение какво е деянието им”, каза тя пред bTV. За нея не може да се говори за убийство, а за „нелеп инцидент”.

„Мъртвите, има кой да се грижи за тях”, каза вдовицата и допълни, че за нея оцелелият е по-голяма жертва: „Атанас ни беше роб и сега ние страдаме от неговата липса, защото го няма гръбнакът на това семейство. При тези хора трагедията е много по-голяма – на това момче животът му е белязан завинаги”.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Българолюбец
  Отговор
  1 09:36  24.11.16
  Така е в България,със пари се купува всичко.Богатите могат да убиват и след това да си платят за спокойствието до следващото убийство по,, нелепи обстоятелства"....

  Коментиран от #2

 • незнайко
  Отговор
  2 10:03  24.11.16

  До коментар #1 от "Българолюбец":

  Защо не напишат подробности за инцидента, а само казват, че има положителна проба за алкохол. Дали със сигурност той е виновен?
 • Българолюбец
  Отговор
  3 10:25  24.11.16
  богато „досие” от пътни нарушения
 • Някой
  Отговор
  4 10:36  24.11.16
  До номер 2: При алкохол ВИНАГИ той е виновен !
 • Довечера
  Отговор
  5 12:53  24.11.16
  Тази Курнелия е за освидетелстване. Прокуратурата да се самосезира.

  Коментиран от #6

 • 5555
  Отговор
  6 19:13  24.11.16

  До коментар #5 от "Довечера":

  Поналичава и определено .
 • Силвия
  Отговор
  7 16:25  09.12.16
  Срамота е да кажете, че и проличава. Вие, като загубите близък как ще изглеждате? А до другия човек, който и е сбъркал името и се излага с поведението си, какво, не сте достатъчно зрял за да разберете че може да има своите основания тази майка, която не иска да травмира хората и най-вече и децата си още. Която без съмнение си дава сметка че той ще бъде наказан, но показва героизъм и благородство.

Напиши коментар:


Публикувай