2 331 17

Борисов: Елена Йончева прекали с лъжите

Стефанаки Йоанис

Възмути ме поведението на Елена Йончева спрямо Делян Добрев. Това каза на среща с обществеността във Варна председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той посочи, че това е било причината да заяви, че са платени 2 млн. лева за репортажите на Йончева.

Бойко Борисов подчерта, че той никога не си е позволявал да говори срещу политическите опоненти, но от тях получава само клевети, заплахи и неистини.

„Не може Елена Йончева в медия да се обръща по такъв начин срещу Делян Добрев, който е интелигентен човек и джентълмен. Ако тя ме съди, ние ще подадем сигнал до Специализираната прокуратура, която има компетенциите да разследва всичко това, което съм заявил и то в много дискретен вид, защото е класифицирана информация на службите“, закани се лидерът на ГЕРБ.

„Документалните филми, които аз съм правила, не са с бюджет на телевизията и тя не е плащала за моите филми. Така съм имала много повече свобода, защото не завися от финансирането на каквато и да е държавна институция“, обясни Йончева и подчерта, че е работила като външна продукция – със спонсорски заставки, което формира бюджета й.

„За първи път чувам и че Френското разузнаване се намесва. Изненадана съм. Става евтин роман“, коментира Елена Йончева.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Eee
  Отговор
  1 13:53  12.03.17
  Ленче, не се прави на дръж ми шапката. Много добре знаеш за какво става дума. И не само ти...
 • страната на Винету
  Отговор
  2 13:54  12.03.17
  “, ние ще подадем сигнал до Специализираната прокуратура, която има компетенциите да разследва всичко това, което съм заявил и то в много дискретен вид, защото е класифицирана информация на службите“ Аааа не так Боко, какви са тия "дискретни" работи !? Ти из.ра л..ното сега искаш да дръпнеш казанчето и да се измиришеш като пръдня в гащи. Не так всичко трябва да е публично за да видят хората ти какъв лъжец си !!! Освен по физически белези отдавна нищо мъжко не ти остана. И тоя твоя Делянчо, какво му адвокатстваш той, ако сам не може да се защити, какво ни го пробутваш за важен индианец а? Айде сега, както си му е реда в съда и да си носш последствията заради микро мозъка и голямата си уста!
 • кроко
  Отговор
  3 13:55  12.03.17
  Мачкааааай, Боркааааа, всички на ред.
 • Два милиона
  Отговор
  4 13:56  12.03.17
  Романът никак не е ефтин-2 000 000 евро от ЕС!Та по-добре да се сниши,както правят крадците!

 • onq s konq
  Отговор
  5 14:43  12.03.17
  Защо Йончева не посочи КОИ ТОЧНО СА СПОНСОРИТЕ ЗА ФИЛМА Й?Няма нищо компрометиращо-даже напротив-ще им изкаже обществена благодарност че са допринесли за осветляване острите проблеми,третирани във филма!И няма защо да говори със загадки че не е ползвала средства на БНТ,след като ББ изрично подчерта,че става дума за финансиране от НЕ ЕДНА ПАРТИЙНИ ЦЕНТРАЛИ,ФИНАНСИРАНИ ОБАЧЕ ОТ БЮДЖЕТА.
 • питанка?
  Отговор
  6 15:03  12.03.17
  Ако изобщо има някаква истинска класифицирана информация от службите Бойко да каже защо я използва за лични и политически цели !???? Защо никой не задава този въпрос!? И също така, ако има такава информация, защо до сега не са предориети съответни процесуални мерки !???? Много сърди тая работа, много като си отвори Бойко устата и засмърдява !
 • Хайди холан
  Отговор
  7 15:09  12.03.17
  Отиде си ЙОНЧЕВА , пиши я бегала вече. Когато има черно на бяло , изложи се дамата с най скъпото интервю. Само не разбрах ,? Микрофонът или интервюто и струва милиони? Нека ни обясни кадърната госпожа!
 • 8 15:16  12.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • МММ
  Отговор
  9 15:48  12.03.17
  Крадеца вика дръжте крадеца. Боко твоите пак те подведоха и ти пак се изказа неподготвен. Хитрец е Цецо ще те накара сам да се оакаш до ушите и ще ти вземе местенцето. Браво Цецко опасен си. Ама с такъв глупак като тиквата явно си прав.

  Коментиран от #13

 • Даниела
  Отговор
  10 16:59  12.03.17
  Бойко май пак се изсипа срещу вентилатора.
 • сик
  Отговор
  11 17:26  12.03.17
  Скрий се бе,палячо.
 • Варна
  Отговор
  12 17:40  12.03.17
  .аси как съм изтървал тази среща във Варна. Щях да сурвакам Делянчо- енергетика. Докато го сурвакам щях да питам, риторично защо затвориха ТЕЦ Варна. Ще ги ХХХХ в стиропораджиите... Да дойде във Варна Борисов, че няма да си тръгне от тук не сурвакан. Да го ХХХХ селския Бек

  Коментиран от #14

 • Бат Ваню
  Отговор
  13 17:51  12.03.17

  До коментар #9 от "МММ":

  Кой ти даде на тебе толко плюса?... Кой, кой ...кой ? питам аз .... ха ха ха .... У тоа сайт Бойко като видити ... и .. .кръвното дигати.... минуси пускати .... ха хах ах.... то.... Йончева като я видиш ... кво да дигнеш...а? ... ха ха ха...

 • 14 08:22  13.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • 15 09:01  13.03.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • неутрален
  Отговор
  16 10:31  13.03.17
  Абе Тикво, няма ли да престанеш да лъжеш и да се опитваш да манипулираш? Как нямаш срам, много добре се чу как се изрази, а след това извърташ. Много деликатен се изкарваш и толерантен.п От всички, които излизат на диспути ти си най-простия, най-долния събеседник, който непрекъснато плюе независимо кого критикуваш. ТИ СИ НЕНАДМИНАТ ЛЪЖЕЦ И ПРОСТАК!!!!!
 • 1234
  Отговор
  17 13:59  13.03.17
  Елена, че е направила най скъпото интервю е ясно, но Бойко, като е знаел, че има нещо нередно защо толкова години не предприе никакви действия поне да я дискредитира, при положение, че цялата власт беше в ръцете му. Виждате как лека полека истината излиза на яве. Които са на власт грабят, а тези, които са в опозиция ги пазят, след това се разменят.

Напиши коментар:


Публикувай