977 0

Марешки: Няма да помпам мускули

Никой не е водил разговори с нас нито за тази тема

Стефанаки Йоанис

Лидерът на партия "Воля" Веселин Марешки обяви пред БНР, че партията ще вземе решение дали да подкрепи искането за вот на недоверие към кабинета, което БСП декларира, че ще внесе, след като станат ясни мотивите на левицата.

Никой не е водил разговори с нас нито за тази тема (корупция - бел. ред.), нито за някоя друга. Трябва да видим техните мотиви и когато ги видим, ще разберем дали това е просто поредният "прах в очите".

Защото така се случва обикновено в последно време, най-вече с БСП и по темата "антикорупция", и по темата "бюджет". Защото те казаха - внасяме алтернативен бюджет, който се оказа, че е абсолютно същият като този на ГЕРБ.

Там липсват тези 5 или 9-10 милиарда, за които Корнелия Нинова говореше, че отиват в контрабандата. Ако имаше алтернативен бюджет, трябваше да кажат: Ние добавяме тези 5-9 милиарда и ги разпределяме по тези и по тези сектори.

Така че, ако имаме просто едно празно говорене, с което някой да си "помпи мускулите", ние няма да участваме в такова нещо, подчерта Марешки в коментар във връзка с решението на БСП да внесе вот на недоверие към правителството.

България


Още по темата

Напиши коментар:


Публикувай