437 2

Със 126 гласа Бюджет 2018 беше одобрен на първо четене

Стефанаки Йоанис

Бюджет 2018 година беше одобрен на първо четене в пленарната зала. "За" гласуваха 126 народни представители, а против - 96-ма. Един депутат от левицата се въздържа, отбелязва БНР.

Последната реч в защита на бюджета беше от председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, който се обърна към министрите от кабинета: Трябва да знаете, че парламентарното мнозинство е стабилно, силно, устремено, за да подкрепя българското правителство, защото ние вярваме на министър-председателя Бойко Борисов и на всички министри от кабинета Борисов.

Цветан Цветанов изтъкна председателството на Съвета на Европейския съюз като изключителен приоритет за страната ни и се обърна към опозицията.

Няма нормална опозиция, която днес да застане от парламентарната трибуна и да казва, че ще направят вот на недоверие, за да могат да възпрепятстват председателството, което предстои на страната ни. Уважаеми колеги, бъдете отговорни, бъдете мъдри, защото председателството, което се дава на България 10 години, след като сме приети в Европейския съюз, това означава много, заяви Цветанов.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Варна
  Отговор
  1 15:35  09.11.17
  Той Цветанов е виден бюджетар! - В училището по физкултура имат сериозна подготовка в тази област. Даже икономическите университети го канят като лектор по бюджетиране! - Най яркият пример беше, вадейки бюджетите на всичките си роднини за 2 поколения назад за да опровергае наличието на 6 апартамента с високата заплата на физкултурник!
 • неутрален
  Отговор
  2 16:19  09.11.17
  Това е капацитета на ГРОБАРИТЕ - НАГЛОСТ, АРУГАНТНОСТ, БЕЗОЧИЕ и т.н. т.н.

Напиши коментар:


Публикувай