Last news in Fakti

26 Януари, 2012 09:52 2 473 0

Йоско дойде в съда с инвалидна количка

  • йоско-
  • съд
Йоско дойде в съда с инвалидна количка - 1
Снимка: БГНЕС

Йосиф Йосифов - Йоско дойде в съдебна зала с инвалидна количка. Съдът заседава по делото срещу него за катастрофата на бул. "България", предаде БГНЕС.

Снегът забави малко старта на заседанието днес, тъй като прокурорът по делото закъсня заради "усложнения в пътната обстановка". До този момент ход на делото не бе даден, тъй като се изготвяха експертизи здравословното състояние на Йоско. Стана ясно, че по делото има постъпила мола то да се гледа по съкратеното производство.

БГНЕС припомня, че съдът не даде ход на делото на 3 ноември 2011 г. Делото не започна, тъй като в съдебна зала не се появи самият Йоско. Тогава стана ясно, че той е на легло и не може да се движи. По делото срещу него има 10 частни обвинители и граждански ищци. Това са близки на загиналите при катастрофата. Гражданският иск срещу Йоско, който те предявяват за причинени неимуществени вреди, е за 1 млн. 250 хиляди лева.

Катастрофата, която причини Йосифов, стана рано сутринта на 2 март 2011 г. в столичния квартал "Бояна". При нея загинаха двама мъже, на 31 и 53 години, а други трима бяха ранени. Кървавият инцидент бе предизвикан от бронирания джип "Mercedes", управляван от 42-годишния Йосиф Йосифов – Йоско. Тогава при десен завой джипът навлязъл в насрещното платно, блъска другия автомобил - ван "Kia", и се преобръща на таван. Двамата загинали, както и ранените бяха във вана. Йосифов беше приет в "Пирогов" със спукване на пикочния мехур, три спукани ребра и контузия на белия дроб.

Йосиф Йосифов - Йоско бе сред задържаните за убийството на Константин Димитров - Самоковеца в Холандия, но впоследствие оправдан.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА