Last news in Fakti

10 Февруари, 2012 17:49 3 737 15

Йоско получи 8 години затвор

  • йосиф йосифов – йоско-
  • йоско
Йоско получи 8 години затвор - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Софийски градски съд (СГС) присъди 8 години затвор за Йосиф Йосифов – Йоско. Това е под предвиденото в закона, защото делото се гледа по съкратено съдебно следствие. Поради тази причина наказанието, предвидено за извършеното от него престъпление, се намалява с една трета.

Йосиф Йосифов - Йоско е обвинен за тежката катастрофа на бул. "България" в София, станала рано сутринта на 2 март миналата година.

Кървавият инцидент бе предизвикан от брониран джип "Мерцедес", управляван от 42-годишния Йосифов. На място загинаха 53-годишният Димитър Керчев - баща на 3 деца и 31-годишният Станислав Михайлов - с дете на 2 г. Тежко бяха ранени 33-годишният Йордан Мицин и Ангел Митов - на 48 г.

Според обвинението той е убил двама, но другите двама, които са оцелели, все още се лекуват. И държавното, и частното обвинение посочиха, че Йосифов не за първи път е хващан в нарушение като шофьор.

Установено, освен това беше, че при катастрофата той е карал пил, с 2,6 промила алкохол в кръвта. Обвинителите посочиха и че той можел да предотврати катастрофата, ако е карал с по-ниска скорост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 pacoran

    3 0 Отговор
    bravo da izgnie v zatvora toia misli6t se za mutra
  • 2 Pe6ehodec

    1 0 Отговор
    "Поради тази причина наказанието, предвидено за извършеното от него престъпление, се намалява с една трета." Otnovo mina metar.
  • 3 ML 320 CDI

    0 1 Отговор
    че 8 години затвор да не са малко че казваш че е минал метър ?
  • 4 ЗИЛ

    2 0 Отговор
    ML-ка, и ти ли караш така? гледам много ти се виждат 8 г. ? а двама души са починали, две жени са вдовици, 4 деца са сираци, а още двама едва ли ще са пълноценни хора до края на живота си! Доживотен затвор за такива!
  • 5 The Bear

    2 0 Отговор
    Вероятно си е платил където и на когото трябва... както е редовният сценарий у нас. И гледат и чуват нашите съдии и прокурори че Европа ни заклейми най-вече като държава със срастване на управление и престъпност, и че най-големи са критиките към България именно относно съдебната ни система и правораздаването, и пак по стария начин продължават... Накажи го сурово - отнел е живота на двама, осакатил още двама, и променил завинаги живота на всичките им близки.... Ми поставете го до една корава стена, засилете му някой стар джип насреща да го смаже, и ако оцелее - доживот в затвора.... Тогава всички такива мно-о-ого ще се замислят кога, какво карат и къде... А тези дето са го помилвали така, едва ли щяха да вземат паричките и да бъдат толкова благосклонни ако се касаеше за техни близки... но забравят, че скоро след като вълкът е при съседа, ще дойде и в твоята кошара...
  • 6 ML 320 CDI

    0 1 Отговор
    карам си както си искам.хахаха,доживотен затвор за катастрофа.те за убийство не дават доживотна а камоли за катастрофа
  • 7 дядо Стефчо

    0 0 Отговор
    А стига бе,наистина ли не се бъзикат-щом си признаеш ,ти намалят присъдата с една трета!Не го знаех това нещо.Ще го запомня,че може да ми потрябва.
  • 8 ммм

    0 0 Отговор
    8 години но той платил гаранцията и се измакнал.платил 650лева кръвно на семействата и гаранцията на съда и е на свобода гледах по новините

    Коментиран от #14

  • 9 ВАЗ 2107

    0 0 Отговор
    Малко му е УБИЕЦ!!!!!!!!!!!!!!!
  • 10 ML 320 CDI

    0 0 Отговор
    добре че мерцедеса беше брониран иначе и той щеше да умре
  • 11 ВАЗ 2107

    0 0 Отговор
    МL 320CDI,ako ubiqt tvoite rodnini druga pesen 6te pee6.Ba.i ne bili malko.Trqbva da igrae ELEKTRI4ESKIA STOL!!!!!!!!
  • 12 ВАЗ 2107

    0 0 Отговор
    ЕVALA ti davam pacoran, Puk toq ML320 CDI,sigurno e sa6tiq
  • 13 ВАЗ 2107

    0 0 Отговор
    МL320 CDI i ti si za zatvora!Ako vsi4ki karaha kato teb-a samo ti znae6 kolko kara6................6tqh da otvorq TRAURNA AGENCIA
  • 14 Коко Мартинов

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "ммм":

    8 години са му малко,я се замислете това са 2 ма мъже които имат семейства,няма наказание което да му стига.
  • 15 сливналия

    1 0 Отговор
    Йоскоооо,Йоскоо,защо не си остана в Сливен.