Last news in Fakti

23 Май, 2019 20:15 2 334 25

Каракачанов: Възможен е Костинброд-2

  • красимир каракачанов

Каракачанов отбеляза, че президента Румен Радев се меси в съдебната власт

Каракачанов: Възможен е Костинброд-2 - 1

"Кампанията подсказва, че е възможен Костинброд 2." Това заяви пред bTV лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. По думите му обаче той нямал такава информация.

По отношение на имотното си състояние военният министър обясни, че терасата, която има е декларирана в нотариалния акт. Каракачанов подчерта, че е декларирал всичко пред КПКОНПИ, но отказа да коментира терасата на Пламен Георгиев.

Вицепремиерът заяви още, че не се притеснява от проверката на прокуратурата за офшорките на властта. Никой в семейството му нямал такива.

По повод избора на нов главен прокурор, Каракачанов отбеляза, че президента Румен Радев се меси в съдебната власт с консултации, които направи.

Вицепремиерът коментира и темата за закупуването на изтребителите като подчерта, че сделката за F-16 не е пред провал.

"Преговорите вървят бавно, има минимален напредък", поясни той.

По думите му има финансова предел, който можем да си позволим. Красимир Каракачанов вярва ,че общоевропейска армия е възможна.

Относно членството на Северна Македония в ЕС военният министър е на мнение, че трябва да защитаваме интересите си.

"Няма как от истината и лъжата да направим сурогат", изтъкна той.

Ангел Джамбазки от своя страна заяви, че тяхната основна битка е с ДПС. По думите му те са се опитвали да се върнат в лоното на турския президент Ердоган.

По темата с апартаментите Джабазки подчерта, че не страда от апартаментохолизъм.

Той обясни, че има апартамент от 46 квадрата в кв. Овча купел и една ливада.

"Злоупотребите с къщите за гости са абсолютно безобразие", категоричен е той.

Кандидатът за евродепутат иска европейският главен прокурор да провери как се харчат европейските средства.

По отношение на мигрантите Джамбазки отбеляза, че България не е колониална държава и никога не е била.

На въпрос дали трябва да се премахнат санкциите срещу Русия, той подчерта, че интересът ни не е да сме ястреби в чужди битки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клюкар

    25 5 Отговор
    Некой да пита Джамбазки какво му е мнението за ДЕНДИ???. Кога са се виждали за последно???
  • 2 Гражданин

    39 8 Отговор
    Каракачанов, на вас не дай си Боже някой да ви каже,че бъркате. Впрягате цялата държавна машина да го омаскарите. С кавко ви е виновен президентът, че ви показва грешките. ?

    Коментиран от #15

  • 3 Гражданин

    32 4 Отговор
    Научете се да слушате чуждото мнение и да търсите проблемите първо при себе си. Тогава и народът ще ви уважава.

    Коментиран от #23

  • 4 писна ми

    30 5 Отговор
    Скрий се продажник!
    Никой не те слуша!
  • 5 ТОЧКАТА

    22 3 Отговор
    Разбира се ,,Вече имате ОПИТ!!!!!
  • 6 Гост

    24 4 Отговор
    Тоя и вожда се едно една майка ги е раждала😂😂😂😂😂😂
  • 7 моля, една

    22 4 Отговор
    Шкембе чорба с чесън !
  • 8 ЗЕВС

    27 5 Отговор
    Първо да върне в хазната
    710 949 лв. народна пара от получените в повече държавни субсидии, и второ, гьонсурат като този и останалите нямат място в политиката.
  • 9 ???

    14 3 Отговор
    Ами той финансовият ни предел и сега е много по голям от цената.После ще ни направят уж някаква отстъпка,за да кажем колко тежки преговори сме водили,ще приберм комисионната и всичко е точно.
  • 10 959

    18 3 Отговор
    Ай да ти и пейтриъта! - Чиста герберастка подлога! Преди да влезе във властта говореше едно, а я го вижте сага! Лъже, манипулира и се държи арогантно като Борисов. - Патриоти, моят глас е загубен за Вас!
  • 11 Зрински

    19 3 Отговор
    Ако някой се излъже да гласува за крадливото ВМРО и кресливия лицемер Джамбазки, значи не е със всичкия си. Техният “патриотизъм” се лее безспир от всички телевизии, но е само там. На практика са едно и също с ГЕРБ – подкрепиха предателския договор с Македония, скоро ще предадат софийското летище на Турция, продават българско гражданство и ни набутват скъпите американски самолети, за да удължат агонията на тази най-корумпирана власт и да си донапълнят гушите с комисионни.
    Ванче Михайлов и Тодор Александров отдавна са се обърнали в гроба си от гняв заради позорното присвояване на организацията им, както и стотиците хиляди бежанци от Македония. Те са давали последните си средства на организацията, а вече 30 години техните имоти се използват за да става Каракачанов все по-дебел, да има все повече тераси и да обогатява шайката си. Единственото патриотично действие, което могат да извършат, е да напуснат правителството, но няма да го направят, защото келепирът е голям и е за последно.
    А относно Джамбазки прочетете обезателно във фейсбук поста на Денди /Ljubomir Miltschev/ от 9 май! Много любопитно четиво /гей-порно по годечките ливади/.
  • 12 Юрист

    16 2 Отговор
    Ти по добре дай обяснение за твоите имотни далавери с апартаменти и тераси, а също как заграби имотите на македонските бежанци в личната си фондация и колко милиона прибра от продажбата на паспорти. Няма по нагли лицемери от вас с Джамбазки, заради които думата патриот стана мръсна!
    Не мога да повярвам, че на Каракачанов още му се разминава, той и неговите хора са едни от най корумпираните! Очакваме оставка! Но имам обосновано предположение: главатарят от Банкя още го държи, защото с него е много лесно да се договорят за подялбата на комисионните от огромните военни поръчки!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ктб

    13 1 Отговор
    Тоя шопар много противен
  • 15 Шефа

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гражданин":

    Аплодирам този коментар. А когато се наакат патриот четата за момент слизат от ефира. Докато някое циганче не направи някаква беля и хоп пак отначало
  • 16 Усмивката

    8 1 Отговор
    Защо всъшност влязохме в НАТО
  • 17 Усмивката

    7 2 Отговор
    Каракачанов е вербуван ,и то е видно с успех от ГРУ.Предател не се става лесно.Един го хванаха по без бели гащи в Парижки хотел да поръчва мъжки простотутки.И до сега е по върховете на властта вече четвърти сезон.Така се става предтел
  • 18 Каракачано000в

    11 1 Отговор
    И ти си една фурнаджийска лопата.... Тикви, джейндери пълен хаос е в държавата.....

    Колко пъти се повтаря старата история? Изхвърляме единия, прегръщаме втория. Някой знае ли как един милиционер внезапно събужда се милионер? Те нали уж са нови, а пак са си същите, правят се на шефове, гледат мрачно, мръщят се. И изведнъж става ясно, че са пълни с имоти. И изведнъж става ясно, че са пълни идиоти. И какво да ги правим сега тея кавали `щот така или иначе вече сме ги избрали? Не ви ли омръзна да ви лъжат на дребно? Не ви ли омръзна да живеете бедно? До кога ще си траем, вече става банално? Толкова ли е трудно да живеем нормално?

    Слави преди години е описал проблема на българина с една песен която е много актуална и тогава и днес .
    Грешките се повтарят всеки път а живота си върви и пак едни и същи грешки....... Нямам думи.
    Чуйте отново песента и се замиалете??????

    https://www.youtube.com/watch?v=LA8lyQoxGgw

    Добър вечер уважаеми зрители. Спите ли? Поздравявам майките на нашите ръководители. До вчерашни мухльовци, а днеска дупета. Играят си на страшни, безкомпромисни ченгета. И правят операции с позорни имена. Октоподи, скариди и друга морска храна. А пред кабинетите ги чакат журналистите, Такива журналистки само да искате. Още не са я качили в джипа, а тя вече посяга и сваля му ципа. Такъв е живота. Поздравлявам всички вестници и главните редактори и техните заместници. Всеки пише за всичко, а нищо не разбира. Толкова е гнусно, че не ми се коме
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 123

    10 0 Отговор
    Довиждане . Стига ви толкова
  • 21 Паспорт

    5 0 Отговор
    На та този от снимката погледа му е като Някой паспортче да иска. Продажно к...ле нали костинброд го направихте вие и шайката.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Шефа

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гражданин":

    Точно това трябва всеки да търси вината в себе си , а когато търсим виновни за грешките ни нема оправия но за съжаление нашите свръх нагли политици не са виновни , че са богаташи от гърбовете на виновния прост народ. И за всичко обвиняваме по бедните без значение българин, циганин, ром, китаец, и др.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 помпата

    2 0 Отговор
    Иска му се на плондира да има Костинброд-2, ама ней се... не е интересен...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове