Last news in Fakti

2 Август, 2021 05:47 11 261 116

Христо Иванов: ИТН ще предаде хората, които реално свалиха Борисов и гласуваха за промяна

  • христо иванов-
  • демократична българия-
  • има такъв народ-
  • дпс

Партията на Трифонов не желае реална конфронтация с ДПС и техните корупционни мрежи, заяви съпредседателят на "Демократична България"

Христо Иванов: ИТН ще предаде хората, които реално свалиха Борисов и гласуваха за промяна - 1
Снимка: БГНЕС

"Този парламент можеше да реши една стратегическа национална задача: реално да отстраним ДПС от властта. Само тогава можем не просто да “изчегъртаме Борисов”, а да разградим в дълбочина модела на корупционното задкулисие. Тази задача е изключително сериозна и не може да бъде реализирана с шоу с импровизации, лансиране за лидерски позиции на случайни бушончета и съмнителни подставени лица, а най-малко, с оформяне на ново задкулисие".

Това написа в профила си във Фейсбук съпредседателят на "Демокротична България" Христо Иванов в отговор на Слави Трифонов, който вчера даде интервю пред съпартиеца си от "Има такъв народ" Тошко Йорданов.

"Единствено в името на откъсване на управлението от корупционния картел около Сараите, ние бяхме готови да обмисляме подкрепа за мандат на ИТН, въпреки всичките ни различия. Но, понеже знаем добре срещу какво се изправяме, настоявахме за три принципни положения:
1. Валиден ангажимент с подробна програма от конкретни действия за борба с корупцията и отвоюване на институциите;
2. Оформяне на ясна парламентарна конфигурация, чиято формула да гарантира, че управлението и решенията в парламента няма да зависят от ДПС и ГЕРБ, и
3. Излъчване на силен екип от доказани бойци, на които може да се има доверие да реализират тази огромна задача.

Третото е най-важно: хората са решаващи.

Повтаряхме тази позиция постоянно преди и след изборите. За известно време бяхме просто игнорирани с презумпцията, че накрая ще бъдем принудени да гласуваме каквото ни се предложи под заплахата да бъдем обявени за виновни за провала на мандата и под димката на закъснели имитации на “диалог”. Виждайки ясно тази стратегия на поставяне пред свършени факти и особено, когато започнахме да научаваме какви хора се готвят за правителството, парламентарната ни група реши да действаме публично, преди да е станало необратимо късно.

Поставихме ребром горните принципни въпроси и предложихме единствено възможното решение за ключовия персонален въпрос: привличане на успешните министри от служебното правителство в новия кабинет, ако за него ще се търсят нашите гласове. Тези хора се доказаха като бойци, предприеха конкретни действия срещу Борисов, ДПС и корупционните им мрежи и заслужиха огромно обществено доверие. Оставянето на успешните служебни министри, особено такива, които самите ИТН са канили, очевидно няма как да бъде представено за някакво излъчване на наши представители. И точно затова легитимният начин за поставяне на тази важна тема беше публичният, а не в някакви телефонни разговори и раздумки по кюшетата. Който твърди, че ДБ е искала парчета от баницата, лъже. И лъже според собствените си примитивни представи за разпределяне на дялови участия във властта и партийни проекти. Предложихме конкретна подкрепа за решаването на стратегическа национална задача. И тя беше панически отблъсната.

Това, което последва, беше доказателство, че темата за ДПС е най-малкото неудобна за ръководството на ИТН. Вместо политически отговор по същество, последва изключително грозна персонална атака точно срещу хората, които в последните месеци направиха много срещу модела Борисов-Пеевски-Доган. Те заслужават подкрепа да продължат, а бяха облени в потоци кал в пълен синхрон с ГЕРБ, ДПС и техните медии. Тези неща никога не са случайни. А когато се видя, че ние няма да “клекнем”, днес последва атака и срещу мен с Борисовите опорки как искаме порции.

За мен положението е достатъчно ясно. Ще става видимо и за все повече хора. Отказът за формиране на ясна парламентарна конфигурация под димката за “правителството на малцинството” с 65 гласа не може да скрие за дълго на милостта на чии гласове ще се крепи готвеното управление. Атаките срещу автентичните борци с корупционното статукво не могат да камуфлират кадровото безсилие и пробутването на сламени човеци. Спекулациите с вината за отиване на следващи избори няма да прикрият от избирателя бягството от отговорност, неспособността за елементарен политически диалог, отказа от търсене на подкрепа и нежеланието за реална конфронтация с ДПС и техните корупционни мрежи. Протестът няма да бъде заметен под килима като нежелан спомен за присвоена политическа биография. С всичко това това ИТН ще предаде хората, които реално свалиха Борисов и гласуваха за промяна.

Знам и точно какво следва: как ще бъдем атакувани, с какви опорки, с помощта на кои медии и говорители. Това не е ново за нас, не ни е спирало, няма да ни спре и сега. Нямам никакво съмнение, че ще си върнем страната, колкото и трудно и дълго да е това усилие.

Необходимо пояснение: бях атакуван лично и отговарям в лично качество. Ние сме демократична формация. Ако изобщо бъде потърсена наша подкрепа по някакъв сериозен начин, партиите от коалицията и парламентарната група ще оценят предложения състав на Министерски съвет, програмните заявки и очертаващото се парламентарно мнозинство и колективно ще вземем решение за последващите си действия в интерес на страната и избирателите", допълва Иванов


Бел.ред.
И двете партии, ИТН и ГЕРБ, обещаха на избирателите си мажоритарен вот и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си? Линк към резултатите


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 100 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шперца

    88 121 Отговор
    Погледни се какъв палячо си бе

    Коментиран от #36, #115

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Bai Nudals

    78 98 Отговор
    Сам се изложи Христо бълваш срещу Доган,ама всички знаем че с Гешеф прокурор мечтата ти е неосъществима. Искаш да свалиш Гешеф,и как ще стане без правителство а. А ти правителство не искаш.

    Коментиран от #18, #69

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 33333

    80 48 Отговор
    Е, има и още едно нещо – никому неизвестно зеленикаво движение. Недоумявам как е възможно разумни хора с поне капка родолюбиво чувство могат да гласуват за една шепа агенти на американските служби, издържани с милиони долари, за да рушат държавността в България.

    След като преди това разрушиха икономиката и културата й. Да гласуваш за Христо Иванов, генерал Гнм, Стефан Тафров, кака Цона и останалите в тези листи, си е тежко предателство. Гласуват за Костов и неговата остатъчна шайка.

    Само като перв мога да определя твърденията, че костовата коалиция, ръководена днес от Гнома и Христо Иванов, била противник на Борисов и Герб.

    Припомням как Христо Иванов носеше огромни букети, прегръщаше и целуваше борисовата министърка Екатерина Захариева през януари 2017 г., когато разбра, че кабинетът „Борисов“-2 ще му отпусне още 5 милиона лв. – от държавния бюджет плюс няколко милиона от европрограмата „Добро управление“.

    През 2015 г. той си подаде оставката като правосъден министър не защото реформата в конституцията не била проведена както той искал.

    Христо Иванов си подаде оставката, защото като министър трябваше да живее с 2500 лв. на месец – едно нищо в сравнение с милионите, които въртеше като шеф на НПО-то си. На поста го замести Е. Захариева, която побърза да му напълни гушата с още няколко милион.

    По открити източници сметката е следната: за 3-4 години фондацията и НПО-то му са разпределили над 11 милиона лв:

    Април 2015 – 5 милиона лв от „От
  • 7 33333

    52 28 Отговор
    По открити източници сметката е следната: за 3-4 години фондацията и НПО-то му са разпределили над 11 милиона лв:

    Април 2015 – 5 милиона лв от „Отворено общество“

    Юли 2016 г. – 1.2 милиона лв. от „Америка за България“

    Януари 2017 г. – 5 милиона лв. от европейска програма, осигурени от тогавашната министърка на правосъдието Екатерина Захариева."
  • 8 смело напред

    68 81 Отговор
    Браво на Христо Иванов и единствената сериозна партия в Парламента!

    Коментиран от #10, #94

  • 9 Bai Nudals

    63 28 Отговор
    Новият премиер не искал конфронтация с ДПС . Аман от вашите конфронтации 30г. да си чешете в парламента езиците и да си крадете.
  • 10 Bai Nudals

    47 28 Отговор

    До коментар #8 от "смело напред":

    Този ли бе,този е невестулка,и то компрометирана в Биков кабинет.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Gowo

    51 12 Отговор
    Лидерът на ГРАБ Бойко Методиев, посети Фестивала на етносите и багрите в Котел .Неочакваната визита насъбра около бившия премиер десетки негови симпатизанти.(от етносите на багрите).Които се надпреварваха без ред един въз друг,да се снимат и разговарят с него.После Борисоф разгледа различните етноизяви на фестивала-....ромски песни и танци,....и калайджийство и д-р.......без коментар

    Коментиран от #15

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Фффффф

    53 31 Отговор
    Пак ще затънем в корупция,пак схеми,порции, Пеевски, Борисов, Гешев... измъкване няма, имаме нов Борисов- Славчо и Тошко
  • 15 Gowo

    26 15 Отговор

    До коментар #12 от "Gowo":

    Ето и част от посланията на Б.Б. към своите.....,,хората? от цяла Северна България да знаят,че тези измамници им взеха бъдещето".....,,Радев създаде етническа война вътре в партиите".....,,Единствения виновник за това положение е Радев"...."....,,По добре е Слави да започне за 6 месеца(премиерски пост), и после да даде ? властта?...".Тик ще дам коментар.Според привитивизма на един бивш управляващ , премиерския пост не е служебно място , я власт.Която трябва да упражнява над незнайно кой...
  • 16 Янко

    29 26 Отговор
    Мишооок много ви се вдигна самочувствието и сега ще му сърбаш попарата
  • 17 Финис

    35 13 Отговор
    С нашите шнорхели спокойно може да летите до Марс.
  • 18 67778

    35 13 Отговор

    До коментар #3 от "Bai Nudals":

    Какво правителство бе момче - свалянето на Гешев няма общо с правителство - става с парламент

    Коментиран от #23

  • 19 нннн

    39 16 Отговор
    Слави даваше интервюта пред Слави. Сега Слави дава интервю пред Тошко. Има развитие все пак.
  • 20 Мислещ

    52 19 Отговор
    Факт. Те предложиха изчегъртване, което аргументираха достатъчно добре и съчетаха с протести. Чалгарите не казаха нищо освен "изчегъртване", "вервайте ни", без да се мернат на протест. След това стартираха активно мероприятие и нон-стоп храчене срещу партиите на протеста и служебното правителство, показвайки, че възнамеряват да чегъртат всички срещу Доган и Тиквата.

    Коментиран от #25, #90

  • 21 Доволен от вота

    51 25 Отговор
    Точно така Христо. Стойте на страна и им гледайте сеира. Доган ги командва и нарежда. Нямате работа при тях.
  • 22 Гост

    36 27 Отговор
    Едно време ни плащеха с комунистите, но Костов си направи далаверките, без да им направи нищо. Сега ПИнокио ни плаши с ДПС, ама е пръв приятел с Ментата и сие
  • 23 Bai nudals

    30 2 Отговор

    До коментар #18 от "67778":

    Парламент без правителство няма.
  • 24 Суверенът

    29 19 Отговор
    Не , че е било различно , но сега сме свидетели на битки между хиени /партиите/ за плячка ! Единствено и само служебното правителство ТРЯБВА да води България !
  • 25 Gowo

    26 15 Отговор

    До коментар #20 от "Мислещ":

    Трябваше и приятелчето на Б.Б., Слафчо , да посети Фестивала на етносите и багрите в Котел.Да покажат пред цяла Северна България своята превързаност.Чрез общи интереси и обичаи.....веселба и цирк.Цирк и веселба...
  • 26 Те го

    28 8 Отговор
    предадоха и не им дреме ! Хора без морал и ценностна система , подмолни страхливци и селски интересчии ! Няма такъв народ улав , който би гласувал за такива !
  • 27 Фаро

    25 27 Отговор
    Христо ти току що си призна,че искаш да слагаш твои хора,които наричаш бойци по незнайни причини и които бойци бяха разпърдушинени от 2-3 гарда на Доган докато ти се търкаляше по плажа и квичеше.Така ли ще свалите Доган и дпс?Политиката на ИТН е по-правилната трябва силно правителство и промяна на законите,колкото и да се търкаляш нищо няма да постигнеш,но успя да влезеш в парламента и ако не подкрепяш поне недей да пречиш

    Коментиран от #34

  • 28 Вар

    15 6 Отговор
    Е какво искате от ИТН.Хорта си казаха че се борят само за изчегъртване на ГЕРБ.А техните симпатизанти сам Бойчето да се махне.Дръгите по сложни проблеми и приказки на Гр.Иванов те не могат да разберат.ДС си знае работата.
  • 29 Поправка

    38 19 Отговор
    ИТН ВЕЧЕ е предала избирателите си. Не че ме е жал за тях, жал ме е за България.
  • 30 Хмм

    10 6 Отговор
    Голяма грешка е, че явно Христо Иванов е изтрил този си пост и в момента го няма на страницата му. Въпреки странното извътане на ИТН в 20ч, че ще покажат министрите, не се прави така.
  • 31 един там

    13 10 Отговор
    крадеца вика,дръжте крадеца
  • 32 5577

    18 8 Отговор
    Каква промяна. Туй като наричаш опонента си крадец и без да правиш никаква политика, това алтернатива ли е.? Искам да унищожа другия, но как? Излез с ясни политически намерения, напиши програма за действия, за да припознаем политически лидер. Ма ти въобще нямаш намерение да управляваш. Преминаваш само през различни офиси, за не много дълъг период от време и нищо друго няма да се случи. На 80% от състоянието на съдебната система включително и гл. Прокурор се дължи именно на теб (Бойко Борисов няма толкова акъл). И както нормално за България крадеца вика дръжте крадеца.(и мутрите викат мутри вън).
  • 33 Who you bol

    17 10 Отговор
    Някои, забравят как са целували ръката на ВОЖДА
  • 34 Gowo

    9 3 Отговор

    До коментар #27 от "Фаро":

    Влез в ромската махала с цветя и рози.Стиска ли ти....

    Коментиран от #46

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Who you bol

    22 12 Отговор
    Да не забравят, че без ИТН, ТУЛУПА ЩЕШЕ ДА СИ СПЕЧЕЛИ. АКО МИСЛЯТ ДБ ЧЕ ПРОВИНЦИЯТА ГЛАСУВА ЗА АДВОКАТИТЕ НА КОСТОВ ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖАТ. Защото от него трябва да се почне да се редят пред затвора. Аиде троловете ваш ред е... 😁

    Коментиран от #91

  • 39 Нормален човек

    20 12 Отговор
    ИТН ми се издигнаха в очите след като отрязаха джендър хиените ристю бойкикев и хаджигеЙов! ДБ и ИМВ са либерални отпадъци, които могат да докарат тук всякакви мунюни и LGBT обучение в училище. Освен това, ако те са във властта нищо чудно херото да ни спретне едно RLM - romi lives matter
  • 40 Българка

    17 8 Отговор
    Отново ще попитам,какво ще стане , ако Бойко и Доган подкрепят правителство на ИТН, ей така на пук? Ристе и Галевица ще си оттеглят ли подкрепата? Какво провим?

    Коментиран от #47, #109

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Пройко

    21 11 Отговор
    Пази боже да съм фен на цигуларя.Но ,такива червени и в червата си личности,като Иванов,Манолова и сие няма как да са носители на новото и промяната.
  • 44 Хъмхъм

    17 10 Отговор
    Откак ИТН обявиха ГЕРБ за враждебна партия Христо не спря да се въргаля в прахта и привлича внимание.Всички разбрахме,че Гешефт ще бъде махнат, след като се създаде работещ парламент и отново Христо Иванов се появява и включва дпс в играта.Целта е да бъде елиминиран Доган и на негово място да бъде Костов.До колко обаче Доган дърпа конците и дали изобщо ги дърпа това вече не се знае,но мераклии за дърпане на конци има
  • 45 Чалгослав Трифонов

    12 14 Отговор
    Аз ви обещах изчегъртване но ви пробутах премиер който ще ги изчегърта чрез.... консенус. Аз, Тошко и Фильо сме тарикати, нещо да кажете, а?
  • 46 Фаро

    9 3 Отговор

    До коментар #34 от "Gowo":

    Нямам проблеми с ромите държа се тях,както те с мен.Имам приятели роми и съседи роми.Познавам и много българи,които са на по-ниско ниво от ромите,както и роми престъпници под крилото на българи престъпници.Няма нещо което да не знам

    Коментиран от #50, #52

  • 47 Gowo

    4 6 Отговор

    До коментар #40 от "Българка":

    Ако Бойко и Доган подкрепят правителството на ИТнаивници, то това би било катастрофа за тях.Първо, защото Слави за първи път ще вземе страна.Второ , опозицията ще се разцепи.Което Слафчо, колкото и да му се иска на неговите господари, не би сторил.Защото Слафчо съвършено знае , че не той е опозицията.Което би го поставило в некомфортно среда.Слафчо не е толкоз глупав.И така.....
  • 48 Пълни глупости

    16 16 Отговор
    Не уличните лумпени и партиите на протестите с техните едва 5% свалиха лидера и любимеца на народа Борисов, който спечели изборите в България защото гарантираше стабилност и бъдеща сигурност на живот за хората, а откъсналите се от проблемите на страната и живеещи далеч и в един друг свят българи в чужбина, ръководени от "задграничното задкулисие" гласуваха за да има повече Шоу и Чалга в БГ...!!!
  • 49 Мери

    21 10 Отговор
    Христо Иванов май се бори да бъде признат за активен борец срещу "боковизма", нооо... ние помним в чие правителство беше министър и трудно можем да му повярваме.
  • 50 Gowo

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "Фаро":

    Тогава постъпи с тях (ромите) така.Кажи им , че ще им отнемеш правата.....Кажи им , че от тук нататък няма да е така.
  • 51 48596

    18 14 Отговор
    Много трол тука много итн платен фейк. Христо Иванов е абсолютно прав, и сякаш говори и от името на останалите партии срещу статуквото (исни и бсп). ИТН излъгаха и създадоха политическа, а следва здравна и икономическа криза. Търсете ги по фейсбук шутовете. На тъпаци те гласували за чалгари - стойте си в итн, това е вашата партия, пак ги изберете, не ви искаме по други, нека се знае БГ народа какво представлява...
  • 52 Gowo

    9 4 Отговор

    До коментар #46 от "Фаро":

    Факт е , че Слафчо за първи път в БГ историята създава министерство по ромските въпроси.За първи път задкулисието отцепва България.Прави правителство свое.Това тревожи ли некой от службите .Некой въобще стресна ли се?

    Коментиран от #64

  • 53 титаник

    11 10 Отговор
    вотърите на ЧАЛГАРИНА НЕ ИСКАТ ДА СИ ПРИЗНАЯТ ЧЕ СЕ ПРЕКАРАХА
  • 54 Ежко Бежко

    9 20 Отговор
    Не си разсейвай енергията народе. Само Възраждане на следващите избори. Вече опитахме всички останали. Дайте шанс на Възраждане.

    Коментиран от #82

  • 55 Повтарям

    17 12 Отговор
    Мафията наистина се е стреснала. Иначе не би изкарала армията от тролове в защита на т.нар. партия (проект) ИТН.
  • 56 пешо

    14 7 Отговор
    Цката Маджов!А бай Прокопи( Прокопиев), вашия гуру за промяна ли е ?Той какво ви е казал да говорите?
  • 57 Този

    16 8 Отговор
    Е много неприятен тип
  • 58 ...

    15 7 Отговор
    От повечето коментари тук личи защо сме на това дережде. Чалгата и червените като се съюзят става страшно. Ама то не само по форумите става така, Нинова и итн май доста радушно си хортуват...
  • 59 Абе

    14 8 Отговор
    Ристо брачед,ти върна ли пари от субсидиите,защото "чалгаря"върна всичко над 1лв на глас.Къде отиваш ти ве и ламтиш за още и още.Освен "чалгаря"никой друг в тоя парламент не мисли за народа дори и не споменават думата "народ"мразят бедните изобщо мразят българите и всичко българско наричат "чалгар"
  • 60 Ристе

    15 7 Отговор
    Вашите тролове колко умнотии писаха по форумите за ИТН преди изборите. Как очаквате някой да иска коалиция с вас? Тя цялата ви работа такава. Не се чудете що са ви такива резултатите. Другият път по-малко и за вас
  • 61 Оказа се вярно, че

    13 10 Отговор
    Трифонов е заложил партията си срещу пари, които е получил за телевизийката си и сега мафията го ползва като прокси, за да се докопа до милиардите евро от плана за възстановяване.
  • 62 Болшевика

    10 6 Отговор
    Бойкикев цица американски пари. Чудя се как са му се доверили.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Фаро

    6 7 Отговор

    До коментар #52 от "Gowo":

    Не виждам проблем да има министерство на ромите,което да бъде буфер между институциите.Добре е да има и роми в полицията и когато има ромски проблем да изпращат роми да го решават а не българи.Когато ромски полицай взема добра заплата и живее като българин спазва единствено законите,които важат за всички и няма да прости нито на роми нито на българи.Това е американската политика и работи много добре.Когато има проблем с черните изпращат черни да им набият канчетата и проблема изчезва.Законът важи за всички и никой не е над закона.В момента в който започнат да се прилагат законите някои ще изядат шамарите а останалите ще се кротнат всичко ще си дойде на мястото.В България проблема е,че престъпниците са над закона

    Коментиран от #75

  • 65 титаник

    8 5 Отговор
    ще ви кажа какво каза сестра ми
    гласувах за промяна получих слави трифонов
    спирам да гласувам и ставам аполитична..ето там убихте още един вотър
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Алфа Вълкът

    10 14 Отговор
    Хората вече са за Борисов, всичко свърши. Който си поигра на депутат си поигра! Бойко се завръща с 200

    Коментиран от #78, #80

  • 69 питам

    10 9 Отговор

    До коментар #3 от "Bai Nudals":

    Ти да не мислиш, че ИТН ще свали Гешев? ИТН няма да изчегърта старите. Не го ли разбра?

    Коментиран от #73, #83

  • 70 Сеирджия

    8 1 Отговор
    Хи, хи, Ганчовците-политици взеха да се джавкат. А някой да не би да си е представял друго?
  • 71 Ха ха ха

    7 5 Отговор
    супер се нареждат нещата и скоро всичко ще се нормализира и ще си е по каналния ред ! Щом "new age" комунягите се хапят с чалгаро-мутропитеците, значи "борбата" за кокала е неумолима и никой от тях няма да вземе победата ! Време е двете шепи несретници а.к.а умните/красивите/можещите ....... които в продължение на 1г. и повече се въргалят по улиците/пиянстват/дрогират се/рушат/нарушават движението и се опитват да втълпят на работещите/можещите как не се траело/не се търпяло, да си получат заслуженото !
  • 72 Пешо от блока

    9 9 Отговор
    Гласът на разума. Това, което казва Христо Иванов е вярно, феновете на ГЕРБ и ДПС го знаят и затова всички вкупом се хвърлят срещу ДБ. За съжаление наистина само 20 процента от българите могат да мислят.
  • 73 Мислещ

    2 4 Отговор

    До коментар #69 от "питам":

    И менте-премиерът им даже го каза. Не, че имаше нужда, де. С ДПС, БКП и ГРОБ, единственото чегъртъне е съвсем естествено да бъде това на опозицията на мафията.
  • 74 Малиии

    12 3 Отговор
    туй - ристю - голям червей се оказа !

    Коментиран от #77

  • 75 Мислещ

    2 5 Отговор

    До коментар #64 от "Фаро":

    Ако ДБ бяха предложили такова нещо, колко секунди щеше да ти отнеме, за да ги обявиш за соросоиди (И с пълно право)? Ама понеже е месията, всичко е простено и даже всъщност няма какво да се прощава.
  • 76 Аналитик плюс

    8 6 Отговор
    Естествено, че не желае конфронтация с ДПС - ти да не искаш сега да изостряме етническите проблеми, когато Ердоган с един замах може да ни залее с имигранти. Е друго ще ше да приказваш ако същият беше продължил да сваля руски изтребители. Нал,тъй атлантически лицемерино...... Атлантиците са готови да подпалят етническите конфликти в БГ за да си го върнат на Турция. Разумните български политици не трябва да се поддават на такава провокация. Ако са останали такива де.......
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 LOSHIA

    1 3 Отговор

    До коментар #68 от "Алфа Вълкът":

    На КУКОВО лято,пуделе
  • 79 Хо хо хо

    7 4 Отговор
    България изпада в състояние характеризиращо се с невъзможност да се самоуправлява
  • 80 Мислещ

    3 15 Отговор

    До коментар #68 от "Алфа Вълкът":

    Няма ЧОВЕК, който да е за тиквата (Вече няма и Човек, който да е за новата тиква). Само плужеци.

    Коментиран от #96

  • 81 Точен

    8 4 Отговор
    Христо Иванов = Америка СРЕЩУ България. Цели сме изгорене от парене и пак не знаем да духаме, казва Апостола за чуждопоклонниците.
  • 82 Копейкин

    7 4 Отговор

    До коментар #54 от "Ежко Бежко":

    За партията на Гуцанов ?! За наемния политик Коце Копейкин , бил на заплата в 6 партии, преди Гуцанов да го прикотка за поредното кремълско Възраждане ?! За "мъжа " развел се фиктивно с жена си за един апартамент ?! НЕ !
  • 83 Bai Nudals

    8 2 Отговор

    До коментар #69 от "питам":

    Чуй ме сега,ако си мислиш че става с рогите не става. Всичко става постепенно и законно. Ако си мислиш че Майчето с нейните комисии ще постигне нещо,лъжеш се. Постепенно и законно става изчегъртването.
  • 84 гневна

    5 4 Отговор
    Ха-ха-ха....ТИ ли си "промяната", бееее... Пффффф..... Жалък смешник.
  • 85 Слави е продукт на неговият екип, на сце

    5 5 Отговор
    Слави е продукт на неговият екип, на сценаристите му, всичко което говори и дори пише във ФБ е ясно за всички ни, че не са негови лични думи. За това и не стъпи в парламента, не каза една думи и за това и не е в парлемента в момента.
    Иначе да, виждам критиката към Николов, анонимен е, продавач на шнорхели, за жалост за да си добър кандидат за министър-председател в България, трябва да си продавач, на празни обещания и демагогия като Мая Манолова например. С нея вече нямаме проблеми по партийна линия нали?
  • 86 Тъпо правителство

    10 4 Отговор
    Слави, не е за теб политиката. Опорочи протестният вот. Как може цялата държава да зависи от Тошко Йорданов ? Вие шегувате ли се ? Тошко е хубаво момче, но не бих го сложил за шеф на малка фирма, камо ли да управлява държава. Хората както са гласували, на следващите избори може и да не гласуват за вас.

    Коментиран от #97

  • 87 Angry Bird

    5 6 Отговор
    РистЮ момче "прадиво", Слави, беше прав вчера - и ти си бърсал от гербаджийските го.на! Ай оставете ги да видим каква ще я свършат. От година сте ги заяли, предварително ги обявихте за маскари! Та оставете ги на мира и без това са последната надежда!!! Ако се оак.т и те... Надежда всякаква забравете!

    Коментиран от #88

  • 88 Случайно ли Борисов във всички видеа нап

    5 8 Отговор

    До коментар #87 от "Angry Bird":

    Случайно ли Борисов във всички видеа напада Христо Иванов?! Случайно ли Тошко и ДПС привиждат враг в Да България. Кой не разбра, че ГЕРБ+ ДПС+ИТН са заедно?!
  • 89 ИТН Вие постъпих те по долно и от герб.

    5 4 Отговор
    В основата на всичките ни беди е липсата на правосъдна система у нас, Не напразно професионалният доносник Доган е сложил ръка на цялото правосъдие чрез поставяне под зависимост така наречените ни висши магистрати. Без правосъдие,държавата е в застой-държавни поръчки и еврофондове се крадат наполовина, ,а народа е обезверен-не гласува ,което точно иска престъпната власт!
  • 90 LOSHIA

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Мислещ":

    Комундето бил мислещ..........ха ха ха ха ха
  • 91 LOSHIA

    10 2 Отговор

    До коментар #38 от "Who you bol":

    За плевелите на Костов гласуват само в София Ристьо отива в кошчето на историята!!!!!!!!!!,,защото е пребоядисано комунде!
  • 92 България това сме ние

    3 4 Отговор
    Един здраво мислещ Българин, трябва да се замисли какво точно правят тези хора от Демократична България и Изправи се БГ като постоянно плюят ИТН и очевидно няма да подкрепят правителството.Добре нови избори,но я сега ко не можете да се замислите просто проверете и сравнете в сайта на ЦИК броят на гласоподавателите на тези 2 партий на 4април и 11юли.Аз ще ви кажа за тези който ги мързи да влязат в сайта.Демократична България имат на 4ти април 302 280 А на 11 юли 345 311 (40 хиляди повече) а Изправи се Бг 4ти 150 940 А на 11ти 136 885(24 000 по малко). Според вас защо плюят толкова ИТН?? Те съвсем ясно знаят че няма да спечелят и другите избори.Защо го правят тогава? Излагат ИТН, хората им вярват и ГРОБ ще спечелят пак изборите....но тогава не се знае дали Нинова И ДПС няма да кажат "стига толкова избори набутахме държавата с еди колко си милиона ,ще подкрепим ГРОБ но с коалиция(За да не страда българския народ) " .....И ние отново сме в изходна позиция нали така???Ами дайте шанс на ИТН вие сте в парламента ако нещо от тях не ви хареса няма да се гласува и така нататък ако пък усетим че ИТН са такива каквито ги наричате ние ще си преценим (гражданите)ли не правим протест и сваляме ИТН и тогава нови избори.Не е ли така правилно ?
  • 93 240 СДС Аайдука

    6 2 Отговор
    Важното е,че ти ще останеш верен на Лаборанта от Драгалевци,който те създаде и който преди повече от четвърт век с Шайката си изкорми държавицата ни,окраде народа,продаде Родина и благодарение на това сега сме на този хал: най-бедната,най-корумпираната и най-най в негативен смисъл държава!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Отговори

    4 1 Отговор
    Маджо Изчезва й Заедно с Прокопиев Грам и останалите Слуги Колко ви се иска да се настанят на хранилката Вън Комуняги Вън Олигарси
  • 96 Подкрепа за Борисов

    7 2 Отговор

    До коментар #80 от "Мислещ":

    Грешиш Аз искам Борисов да си довърши Проектите И ПОСЛЕ ДА се оттегли Видя се че Дай България искат само баницата Маята Вика като обезумяла КОМУНДЕЛКА Само заради софрата ИТН Искат Нещо да направят но всичките тези СТАРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ мутри не и позволяват

    Коментиран от #108

  • 97 Отговори

    4 1 Отговор

    До коментар #86 от "Тъпо правителство":

    Защо Слави знае как да помогне на България Нали това искахте Нови Лица Ето ги Нека действат Без Дай България Без.Отровите Божковисти Без Комунделките Маята Дончева Дърти Комунистки Давайте ИТН
  • 98 Подкрепа за Борисов

    7 3 Отговор
    Борисов идвай България има нужда от твоята здрава ръка Довърши си проектите Стабилизирай България И ПОСЛЕ предай щафетата на Младите образовани Иновативни Българи
  • 99 Подкрепа за Борисов

    5 2 Отговор
    Борисов идвай България има нужда от твоята здрава ръка Довърши си проектите Стабилизирай България И ПОСЛЕ предай щафетата на Младите образовани Иновативни Българи
  • 100 Бамбука

    1 2 Отговор
    Ха ха ха. Новата опорка - американците са виновни. Няма ли да измислите нещо по-интелигентно ? Явно парите дето ви ги плащат стигат само за наемане на евтини полуграмотни момченца. Продължавайте в същия дух и накрая ИТН ще поеме юздите на белия кон с който искат да се върне Герб и ДПС на власт.
  • 101 Стоян

    5 0 Отговор
    И каква стана тя - „Христо Иванов главен враг на тутраканската селищна система“ ,да ме прощават тутраканци.
  • 102 стоян георгиев

    4 1 Отговор
    трифонов освен щуротии друго до сега не е измислил.преди години прави реверендум с цел да бетонира дпс и герб във властта ,сега ни кара премиери един след друг на конвеир и кои от кои по-голям смешник.трифонов ако си мъж ти трябва да си премиер , а не да буташ разни кастинг и ди оти.народа не е гласувал за тях ,а за теб.още като видях тая дето пелтечи с елечето и ми стана смешно ама вече даже не е и смешно с тоя новия космонавт дето продавал плавници ама се отказал за да прави филосовски докторати по право.
  • 103 Киро

    5 1 Отговор
    Ех, колко го е яд Христо :)
  • 104 чудя се

    9 1 Отговор
    Как може толкова седмици са нямаме яснота , кой и как ще управлява държавата ? Тези хора имат ли представа с какво са се заели или са тръгнали на екзотично пътешествие. Кой ще отчете колко струва на държавата ни , експериментът ИТН? Дори аз , аполитичния, вече набрах яд и съм под пара. Какви игри, интриги и номерца ни пробутват.Ние нормални ли сме, нещо откачихме ли ? Кой народ ще търпи, някой да се прави на велик, да дава "интернюта" от диванчето в скривалището си и да говори врели-некипели. Да не би да
    сънувам кошмар ? Това в нашата държава ли става ? Представям си как гледат на нас отвън. Няма ли достойни хора в този парламент, които да кажат твърдо "край на цирка". Да плача ли или да се смея. Трагедикомедия!
  • 105 Тони

    4 1 Отговор
    Христо, ти нямаше ли да направиш същото? Мръсните ти игри се провалиха и сега плюеш!
  • 106 аз съм Веска

    0 1 Отговор
    БОГОМИЛИТЕ СВАЛИХА БОРИСОВ- НЕЩО НЕ ГИ СЛУШАЛ .
    БОГОМИЛИТЕ ЩЕ ГО ВЪРНАТ НА ВЛАСТ , КАТО ВЛЕЗЕ В КРАЧКА , С ИСКАНИЯТА ИМ ЗА ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ .
    ЩЕ ИМА И НАКАЗАНИЕ ЗА Б.Б. - ЗА НЕПОДЧИНЕНИЕ, ЗА РАЗТОЧИТЕЛСТВО НА ВРЕМЕ, И СРЕДСТВА .
    В ТЯХ НЯМА МИЛОСТ .ЩЕ ПРЕГАЗЯТ ВСЕКИ И ВСИЧКО , ДОКАТО НЕ УСТАНОВЯТ ТЕХНИЯТ СИ ПЛАН .
    ТАКА ЧЕ -БЕЗСМИСЛЕНО Е ДА СИ ПУСКАМЕ КРЪВ.
    НЕЩАТА СА ИЗМИСЛЕНИ И КАНОНИЗИРАНИ ОТ ТЯХ - МОНАРХИЯ !
  • 107 Диана

    5 1 Отговор
    За Христо всички са черни, само той - бял, мисли се за спасителят на нацията, ама има доста грешна представа за себе си.
  • 108 Gowo

    2 3 Отговор

    До коментар #96 от "Подкрепа за Борисов":

    ,,Проектите" на Борисов ги изкараха на светло служебното правителство.ББР, Автомагистрали,Турски(руски)поток.....Все проекти на стойност милиарди от джоба на българския дадакоплатец.Не от Борисов.В Борисов видяхме комисионните и в чекмеджето.Добри проекти....
  • 109 Слави Трифонов

    9 1 Отговор

    До коментар #40 от "Българка":

    Aз нe ти ли кaзвaх нa тeбe чe cлeд избoритe щe тe пoздрaвявaм пeрcoнaлнo c нeжнaтa ми aвтoрcкa бaлaдa "Щe ти cкъcaм г*зa" !!?
    A ти нe ми вярвaшe нaли ... ;)

    Ceгa кaк e - хaрecвa ли ви "прoмянaтa" зa кoятo тoлкoвa рeвaхтe умнoкрacaвцитe и жълтoпaвeтницитe ? :) Оказа се че ни сте умни - ни сте красиви а сте обикновени излъгани камилчета и полезни иди*ти ... хаха
  • 110 кадрите

    0 0 Отговор
    решават всичко е казал кой?
  • 111 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    КОЛКО ОТ НАС ПОМНЯТ ИЗРАЗА : " МЕЙМУН СУРАТ " --/-БЕЗ БАБИЧКИТЕ -ПОЛУУМРЕЛЯЦИ - РЕСТИТУТКИ/ ???????????????
  • 112 Котарак

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Без Негри в БГ":

    А бе овчи народе !! Колко избори трябва да минат,че тиквите ви да разберат ,че т.н. " политически елит" не струва и пет пари!! Възможности има и те са две: Или Президентска Република,или " ВЪЗРАЖДАНЕ"!!
  • 113 Асен

    4 0 Отговор
    Едните ще ги предадат, а гладни кучета като Иванов – ще ги продадат!
  • 114 Меди Доганов

    2 0 Отговор
    Изгледайте клипа с пламенната реч на майка му в защита на Меди Доганов през 1989 г. в гр. Пазарджик.
  • 115 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Шперца":

    Гласувах за ИТН но, Христо Иванов в момента е най-доброто с което Българската Демокрация разполага ....засега поне на думи !!!
  • 116 КРОКОДИЛА

    1 0 Отговор
    УРАНГОТАН В ПАРАЛАМЕНТА - БЯГАЙТЕ ................................
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове