Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 17:59 1 969 33

Ген. Атанасов: 10-12 магистрати членуват в клуба на Мартин Нотариуса, повечето от тях са прокурори

  • атанас атанасов-
  • магистрати-
  • клуб-
  • мартин божанов

Вчера Атанас Атанасов каза пред медиите, че притежава целия списък с членовете на частния клуб, които са ходили в него и са имали карти за достъп

Ген. Атанасов: 10-12 магистрати членуват в клуба на Мартин Нотариуса, повечето от тях са прокурори - 1

Народният представител от "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ) Атанас Атанасов заяви пред журналисти в парламента, че в списъка с членове на частния клуб, свързан с убития Мартин Божанов, който притежава, има около 10-12 магистрати. Той добави, че в списъка има и съдии, и прокурори, но повече прокурори.

„Ще го дам на парламентарната комисия“, каза Атанас Атанасов, като коментира, че в списъка има интересни имена. Също така добави, че се надява новосъздадената комисия да свърши работа под ръководството на Никола Минчев, който е „юрист и много справедлив човек“.

Вчера Атанас Атанасов каза пред медиите, че притежава целия списък с членовете на частния клуб, които са ходили в него и са имали карти за достъп. В същия ден бе създадена и временна комисия да проверява всички факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около Мартин Божанов.

По-късно вечерта прокуратурата и полицията влязоха в частния клуб, свързван с Божанов, като при обиските са иззети различни материални носители и компютри.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БялаКраставица

    40 1 Отговор
    Държаво, къде си, НАРОДА те търси да те бие!!!!
  • 2 Нагли

    41 4 Отговор
    Първо на Пеевски му поникнаха ангелски крилца, сега и на този. Отворете си очите другари херувими, че да не ви тресне истината като падащ астероид, МРАЗЕНИ СТЕ, заслужено!
  • 3 Спрете да давате трибуна

    26 10 Отговор
    на такива недоразумения като този и останалите от ПП и ДБ, ударили дъното в обществото. Това са вредни, жалки човечета, лъжци, крадци, продажници и предатели, вредни за България!
  • 4 фАНТОМасс

    33 6 Отговор
    Колко ли са наистина тези ЧЛЕНОВЕ на клуб СС ? И дали този списък , в ръцете на ГНОМА Наско и неговите хора , няма да има други функции ? Дали от списъка няма да бъдат ЗАЧЕРКНАТИ или ДОБАВЕНИ някои хора ? Дали няма тези да бъдат ИЗНУДВАНИ , за да не се оповестяват имената им ? Много въпроси свързани с ПРЕСТЪПНИЦИ и БОКЛУЦИ !
  • 5 А приятелите

    30 0 Отговор
    им съдии ! "Нотариуса" посредник !
  • 6 ха ха

    29 2 Отговор
    май са доста повече , но ще обявим имената на неудобните , съмнявам се че са намерили каквото и да е в клуба
  • 7 дебеЛ Лебед

    20 2 Отговор
    Какво се прави с ПАРАЗИТИТЕ - не се ли изтребват ? Какво се прави с боклуците - не се ли изхвърлят ? Какво се прави с ПОРОБИТЕЛИТЕ - защо още стоим поробени ?
  • 8 Ехааа....

    14 10 Отговор
    При претърсването вчера не намериха никакъв списък, телефоните на убития нотариус били без никакви данни в тях, с върнати фабрични настройки, но Дженерал Наско имал списък с магистрати!Интересно КОЙ и кога му го е дал, а доколко е достоверен е въпрос на хвърляне на боб!

    Коментиран от #20, #23

  • 9 Лост

    16 1 Отговор
    Вход само за членове.То пък едни членове.
  • 10 А+,

    18 7 Отговор
    Аааа и чичко ГНОМ също ходи там.налие на аванта. Пък и да го виядят че е един дребосък
  • 11 доктор ОХ боли

    20 2 Отговор
    Звучи гадно и геноцидно , но нямаме нужда и от тези в списъка , и от тези , в чиито ръце сега е списъка ! Нямаме нужда от Нотариуси , Тикви , Шопари , Шайки , Гноми , Изпиращи , Харвардци , Еврото ........Можем спокойно да минем и без тях ! За какво са ни ?
  • 12 Анонимен

    24 0 Отговор
    И какво като има списък с магистрати. След като имаме главен прокурор и заместник апелативен прокурор ходили по места за влияние, защо мисли, че сега нещо ще стане. Сарафов си командва Върховна прокуратура, Русинова командва Апелативна София и всичко е точно.
  • 13 пожелание

    18 2 Отговор
    Министъра да ги изгони ,и да получат забрана да влизат в съд !!!

    Коментиран от #19

  • 14 Тома

    26 0 Отговор
    То имаше един списък пак с магистрати и политици с пари и имоти в чужбина ама какво стана едно голямо нищо защото те са мафията

    Коментиран от #16

  • 15 ИМПЕРИАЛИСТ

    21 6 Отговор
    у-убаво бе Атанасов, ама доказателствата вече ги НЯМА, ВСИЧКО Е ИЗТРИТО...Прокуратурата е чиста като сълза! Твоите сПИСЪЦИ не са ДОКАЗАТЕЛСТВА.
  • 16 Лост

    20 0 Отговор

    До коментар #14 от "Тома":

    То и едно тефтерче разхождаха насам-натам.
  • 17 Зевзек

    25 1 Отговор
    На Мартин Божанов са му дали грешен прякор. Трябвало е да го кръстят "главен прокурор". Защото в организацията е имал десетина подчинени прокурори.
  • 18 Анонимник х

    13 1 Отговор
    ЗА ПРОКУРОРИ СЪДИИ ВЕРНО.А ЗА ПОЛИТИЦИ НЕМА. ВСИЧКО ЩЕ Е ДЕН ДО ПЛАДНЕ. ЩОМ СТЕ СИ ПРЕДАЛИ ДУШИЧКИТЕ НА ТУПИ И ШИШИ СТЕ ПРЕДАТЕЛИ.И ТЕЗИ ЩЕ ИЗПЕРЕТЕ. НЕ ЗНАЯ КАК ЖИВЕЕТЕ С ТАЗИ МИСЪЛ:ЗГЛОБКА КОМБИНА СЪС ПЕЕВСКИ И СЕЛЯНЧЕТО ОТ БАНКЯ. ОМЕРЗЕНИ СТЕ. ВСИЧКО Е ЯСНО.ДНЕС ДОРИ БАНКЯ ВИ БЕШЕ СЪРДИТ ЗА КОМБИНАТА ВИ СЪС ШИШИ. РЕВНУВА....
  • 19 Някой

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "пожелание":

    Прочети Конституцията и законите. Министъра или Народното събрание или полицията нищо не може да им направи. Прокурори и съдии се назначават и уволняват само от Висшия съдебен съвет, който наскоро разделиха на 2, на прокурорски и на съдебен.

    Но и аз смятам, че имената от списъка с членове на гази ОПГ, трабва да бъдат уволнини като Гешев за голямо уронване престижа на съд и прокуратура.

    Коментиран от #21

  • 20 Някой

    11 3 Отговор

    До коментар #8 от "Ехааа....":

    Стига раследващите да искат. От мобилния оператор може да се проследи 6 месеца назад с кои номера колко пъти и колко дълго е говорил.
    Всички прокурори и съдии, с които е говорил често и дълго веднага трябва да бъдат уволнени и то до живот.

    Коментиран от #26

  • 21 да де

    3 5 Отговор

    До коментар #19 от "Някой":

    правилно е , при положение че списъкът е истински , но като гледам кой го представя , може да няма нищо общо с "хората" на нотариуса
  • 22 9724

    5 0 Отговор
    Да даде имената им! Колко от тях покровителстват измамите на Нотариуса за над 200 имота, а в същото време повдигат обвинения на кварталния кокошкар за смешни пари?!
  • 23 9724

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Ехааа....":

    Това, че данните от телефона са изтрити, не значи, че не могат да ги открият, ако искат, ама нямат желание, май. Даже изтритите съобщения могат да се възстановят. И обажданията да се проследят.
  • 24 пешо

    5 2 Отговор
    гном , досега що не го каза
  • 25 бягай бе

    4 2 Отговор
    доносник и ухо с име дребният жебок /крастав,/-кракокрак .....
  • 26 Ехааа

    5 1 Отговор

    До коментар #20 от "Някой":

    И това генерал Наско как успя да го направи за два дни, като не е разследващ орган, не може да иска/получи разрешение от съда, нито справката от оператора, че чак и да установи кои и какви са лицата с които утрепания е контактувал?

    Коментиран от #29

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Истината:

    9 2 Отговор
    Цялата политическа каста в България е Корумпирана.
    Особено тези от ПП/ДБ, ГЕРБ и ДПС начело с Лидерите си!
    Боже Спаси България от Престъпните политици
  • 29 Хайде сега

    3 5 Отговор

    До коментар #26 от "Ехааа":

    Как е успял да получи информация?!Ами това е истински български генерал, не е лукова глава!
  • 30 Наглецо

    2 2 Отговор
    Стига сте писали за тоя мухльо "генерал".Жабата намерил списък на хора членуващи в клуб със еднакви интереси и професии.Добре пак,че не са ходили в Зайчарника като него.
  • 31 Трябва

    2 0 Отговор
    И служители на МВР,които са обслужвали нотариуси да се издирят





    Да се издирят и служителите на МВР,които са слугували на М.Божанов.В коментари имаше снимани коли ,на една пишеше и номера.Свидетел каза,като вземал такси и слизал до този клуб излизали мъже с пистолети и ги гонили.Този клуб е посещаван от големи риби,както ресторанта на Пепи Еврото.Кога ще има издирвателна заповед за Пепи Еврото.Не може ли МВР да я издаде.Този човек трябва да се знае къде е?,Той Сарафов има интерес да не се знае,както и Гешев.
  • 32 До Ком.1

    3 0 Отговор
    Като искате държава ходете всички на избори.Защитете демокрацията,не мафиота Банкянеца обримчил всички институции със схемите си.
  • 33 Стефан

    1 0 Отговор
    Атанасов иска да е фактор в политиката, но си остава просто един безполезен човек
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове