1 058 1

Прокуратурата ще поиска постоянен арест на убиеца от Слънчев бряг

54-годишният хазартен бос Коста Николов-Миджурина беше хладнокръвно разстрелян от 37-годишния Михаил Станчев в центъра на Слънчев бряг на 2 юни вечерта

Венцислав Михайлов

37-годишният Михаил Станчев, арестуван за убийството на хазартния бос Кирил Николов в Слънчев бряг в събота вечер, е признал вината си. Той заявил, че мотивът за престъплението е ревност. Това съобщи пред Нова телевизия окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. При нападението беше тежко ранена и млада жена.

„Обвиняемият и пострадалата са се запознали и са започнали своите по-близки отношения в началото на май. Тогава тя е постъпила на работа при убития. По информацията, с която разполагаме по делото, жертвата е проявил интерес към младата жена. От една страна той е имал недобро отношение към нея, знаейки за връзката й с дееца, а от друга страна непрестанно и упорито я е ухажвал. Той я е канил на вечери, бил е галантен. Именно това е породило ревността у дееца”, съобщи прокурор Чинев.

„Това е показно убийство, не защото има любовен триъгълник. Това е моето предположение. Това е за назидание на богатите хора. Този човек го познавам много добре, той не е имал конфликти с никого, на никого не е дължал пари”, коментира свидетелка на престъплението.

„Момичето е споделило на извършителя на убийството, че е тормозена от своя шеф. Същевременно тя е признала, че е била ухажвана от него”, каза още окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев.

Нападателят е задържан за 72 часа. Срещу него е повдигнато обвинение за убийство и за опит за убийство.

54-годишният хазартен бос Коста Николов-Миджурина беше хладнокръвно разстрелян от 37-годишния Михаил Станчев в центъра на Слънчев бряг на 2 юни вечерта. Състоянието на пострадалата при стрелбата млада жена остава критично, момичето е в кома и с опасност за живота. Тя е дъщеря на шефа на полицията в Дряново.

Извършителят е задържан в ранните часове в неделя при опит да напусне страната ни в посока Турция.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • карлук карлуков от карлуково
    Отговор
    1 12:26  04.06.18
    пуснете човека само така трябва да се прави с коврите

Напиши коментар:


Публикувай