Last news in Fakti

30 Август, 2020 20:31 8 217 20

Новата на Брад Пит все още е омъжена

  • брад пит-
  • никол потуралски

И има 7-годишен син

Новата на Брад Пит все още е омъжена - 1
Снимка: Instagram

Стана ясно, че Брад Пит е срещнал новата си изгора – 27-годишната Никол Потуралски, в ресторанта на собствения ѝ съпруг. Двамата се запознали в луксозния ресторант на съпруга на Потуралски в Берлин през август 2019 г.

Пит се запознал с Роланд Мери, който е и собственик на пищния ресторант Борхард, през 2009 г., когато снима в Германия за филма на Куентин Тарантино “Гадни копилета”. Миналата година обаче той се срещнал с 27-годишната му съпруга Никол и според близки на актьора той мигновено бил запленен от красотата ѝ.

В момента Брад Пит и Никол Потуралски са влюбени до уши и са на почивка в луксозния му Шато Миравал на стойност 57 милиона паунда, разположен в южната част на Франция.

За първи път двойката е снимана заедно на концерта на Кание Уест през ноември миналата година.

Потуралски не е подавала документи за развод, все още е омъжена и има 7-годишен син Емил Роланд, съобщава БГНЕС. Момчето наскоро започна училище в Берлин, но му се наложи да се премести с известната си майка в Бевърли Хилс.

68-годишният Роланд Мери отказа да коментира любовната връзка на съпругата си с Брад Пит. Въпреки това приближени до собственика на ресторанта смятат, че той е “философски” настроен относно “близкото приятелство” на жена си с холивудския секссимвол Пит.

Самият Роланд е бил женен няколко пъти и има общо пет деца, гледа положително на живота, не ревнува и не се влияе от негативни коментари.

Самият Брад Пит избра да отпразнува премиерата на най-новия си филм “Имало едно време в Холивуд” именно в ресторанта Roland’s Borchardt в Берлин – емблематичното заведение за хранене се е превърнало в забележителност в шоубизнеса на града.

Кафето и ресторантът, който датира от 1853 г., е популярен сред държавници и известни личности, които посещават германската столица. Американският президент Барак Обама и германският лидер Ангела Меркел са вечеряли там, както и Джордж Клуни, Мадона, Натали Портман и Харви Уайнстийн.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    67 1 Отговор
    68 годишния! Бухахах. Тая полякина те първа започва да щави.
  • 2 Абе от лудата Анджелина,

    45 2 Отговор
    Сега пък тази развратна жаба, че и еврейка, че и много по-малка от него... Май полудява!
    Ето затова си харесвам Анди Гарсия.
  • 3 Колкото и богат и уж успял да си,

    59 1 Отговор
    Винаги ще се намери някой по, да ти отмъкне меркантилната жена и да те направи за резил! Парите не гарантират щастие, даже напротив!
  • 4 Е ПА ТО Е ТЪКА

    29 0 Отговор
    НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА НАПРАВИШ НЕЩО ГЛУПАВО. .ПОНЕ ДА СЕ ЗАСТРАХОВА С ДОГОВОР ДА НЕ МУ ИЗХАРЧИ И НА НЕГО ПАРИТЕ
  • 5 сектант

    31 2 Отговор
    ще му вземе парите без дори да и мигне окото
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Верту

    10 12 Отговор
    Чик,и,джията си остава чикибоец до живот! Ще го ощави ,като недрано яре! Евалла на такива хитрушани! Шапка им свалям! Да ръгнеш ,да ставаш баджанак на минимум дузина" първопроходци" също е изкуство! Изкуство на комплексар- онанист! После ще цака десетки милиони.Подобни " мъжкари" има доста и на наш терен.

    Коментиран от #12, #17

  • 8 Селото

    17 0 Отговор
    Ного гоуема уста има тъз кобра ....
  • 9 ха ха

    16 1 Отговор
    Славата и парите са магнит! А за съпруга - може би имат отворен брак!
  • 10 Бай Курти

    10 0 Отговор
    ЕЙ ЛЮБОВТА няма граници ,и възраст . Когато се появи ВЕНЕТУ на бял кон захвърляш всичко и се одаваш на фенекийските знаци
  • 11 Отвратително

    20 4 Отговор
    Тая е на 27 и ходи с дядовците си, извратени богаташи, навсякъде е едно и също не само тука, липсва морал, ценности, отвратително и гнусно, седемдесетгодишни дядовци да чукат двайсетгодишни
  • 12 Big bulgarian boss

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Верту":

    Пожелавам ти дъщеря ти да е нещо от сорта
  • 13 Трвпгрв

    6 3 Отговор
    Германците имат друго мислене и стереотипиНе са балкаци!.Съпруга на полякината е реалист ,не е ограничен,а широко скроен.В Германия е нормално съпрузи да живеят разделени ,всеки със собствен живот,но без развод.В случая може и да се стигне до развод,ако се наложи,зависи от новата двойка накъде ще тръгне и какво ще реши.

    Коментиран от #18

  • 14 Геро

    15 0 Отговор
    Кой да предположи, че “Новата на Брад Пит” ще се окаже “Старата на някой друг”???

    Коментиран от #20

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 град Волуяк

    3 0 Отговор
    Само аз не съм вечерял в този ресторант.
  • 17 Pet

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Верту":

    Брато, ти като имаш пет деца и си много богат, ще ти дреме ли за тая, дето нищо не може да работи, че някакъв ще я прави на трътка?
  • 18 Pet

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "Трвпгрв":

    Да изневеряваш не е нормално.
  • 19 Цецо

    1 0 Отговор
    Брат Пит ми падна в очите, честно...
  • 20 стоян

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Геро":

    До 14 ком -Ама ти детсвеница ли очакваш да вземе Брат- който е на 58 години