Last news in Fakti

12 Септември, 2020 11:07 4 728 20

Чарлз спря парите на Меган и Хари, Филип ги смята за дезертьори

  • хари и меган-
  • принц хари и меган маркъл-
  • принц чарлз-
  • принц филип-
  • кралско семейство

Кралското семейство за пореден път удари младата двойка, която реши да се отели от тях

Чарлз спря парите на Меган и Хари, Филип ги смята за дезертьори - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Принц Чарлз е секнал финансовите средства към принц Хари и Меган Маркъл след като стана ясно, че са сключили сделка със стрийминг платформата Нетфликс, съобщи Лента.

След като семейството се отказа от задълженията си към британското кралско семейство от 1 април и се премести да живее в Канада, а след това в САЩ, принц Чарлз продължаваше да ги финансира.

Още тогава те можеха да се похвалят със значително състояние. Меган притежаваше от пет до седем милиона долара, предимно от хонорари от сериала "Костюмари". Хари, по различни оценки, разполага с 25 до 40 милиона британски лири от наследство от майка си и от прабаба си, кралицата-майка Елизабет Втора.

По-рано този месец Хари и Меган сключиха договор с Нетфликс за създаване на филми и сериали. Финансовите подробности не бяха разкрити, но според Mirror те могат да получават до милион долара за всеки от тях.

Междувременно принц Филип, съпругът на британската кралица Елизабет Втора, възприема като дезертьорство постъпката на внука му принц Хари да се премести в САЩ, съобщава Yahoo News.

За отношението на Филип към постъпката на Хари се говори в книгата Prince Philip Revealed („Принц Филир разкри”) на кралската биографка Ингрид Сюърд. Според авторката, принц Филип така и не разбрал от какво не е доволен внукът му.

„От негова гледна точка, Хари и Мегън са имали всичко, каквото човек може да си пожелае: красив дом, здрав син и уникална възможност чрез благотворителността да се оказва влияние върху целия свят”, пише Сюърд.

Филип смята, че Хари е зарязал родината, за да заживее в Америка като самовлюбена знаменитост.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рептилоид

    56 9 Отговор
    И нас, бедните Българи, какво ни интересува това как кралският двор си разпределят парите от вековни грабежи по цял свят? До колкото знам, по конституция ние сме република от 44-та година насам. А и все си мислех, че сме българи, а не англичани.
    Изобщо не мога да разбера какво ни интерсуват меган и хари, както и пожарите в калифорния (с малки букви, щото не изпитвам уважение)
    До нас, Турция и Гърция са се хванали за гушите. САЩ натискат Сърбия да признае косово. Румъния се изказва зле за България. мАКЕДОНИЯ ни прави на маймуни.... а ние пишем какво станало на Марс?! Къде е логиката?

    Коментиран от #2, #4, #7

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Не ни вълнуват

    21 1 Отговор
    Ние сме богати. Да им изпратим помощи ли на тези ненужни особи?
  • 4 Москва

    3 11 Отговор

    До коментар #1 от "Рептилоид":

    Само СССР и Китай си пропуснал да споменеш

    Коментиран от #5

  • 5 СССР

    9 7 Отговор

    До коментар #4 от "Москва":

    Споменал съм държави с които граничим, понеже "когато мечката играе у съседите, може да дойде и у дома" и ние сме пряко свързани. Какво ме интересуват пожарите в калифорния? Ще се прехвърлят през океана ли ?
    Какво ли ти обяснявам?! Когато си прост е като когато си мъртъв. Ти нищо не усещаш, а страдат околните.
  • 6 Шопо

    15 0 Отговор
    Семейство Търтеи от Ингланд...Ритне ли мама Търтейка камбаната всичко ще си €б€ майкята...
  • 7 ффффф

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Рептилоид":

    Лоиката е да те информират, а ти сам да избереш от какво се интересуваш. Което не те интересува, не го четеш, пресщачаш го, въпрос на избор. Който го интересува го чете и се радва, че и хората с пари имат проблеми и техния живот не е цветя и рози, и те си имат техните конфликти. Просто е.
  • 8 село

    10 1 Отговор
    Що се правите на луди? Всички знаят, че Чарлз обясни на рижавия, че не му е биологичен родител. Никой не знаел защо Хари напуснал двореца! Да бе...
  • 9 Хари и Меган да копат

    8 0 Отговор
    Няма ли ягоди за бране ?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Черен травестит

    10 0 Отговор
    Хари, два пъти мисли и един път режи вече, ако можеш...!
  • 12 капачка по капачка

    6 2 Отговор
    Събирайте капачки и заради тях драги БудаЛи ! Бойко ви проми мозъците до там, че и фасове взехте да събирате. То се свършиха богатите благотворители щото .
  • 13 Бачо Киро

    5 1 Отговор
    Боли ги фара Меган и Хари, биха си шута от рептилите. Вие пък стига сте ни занимавали с проблемите на шантавите...
  • 14 ПЕНКО

    2 2 Отговор
    ПРЕДСТЯВЯТЕ ЛЕ СИ " ПРОТЕСТО РИТАЩИ " В БЪЛГАРИЯ ЕДНА ФАМИЛИЯ ДА ЖИВЕЕ ВЪРХУ ВАШИТЕ ДАНЪЦИ И КЪРЛЕЖ ФОРМАТА И ДА БЪДЕ СЛАВОСЛАВЕН ПО СВЕТА ОТ - ЖУРАГЪЗИЗ СПЕКУЛАТОС !?БРАВО ЕВРЕУСИ - ДА ГЕПИШ РАЗУМА НА НИСШИТЕ - С РЕЛИГИЯ И ПАРИТЕ ИМ ЧРЕЗ ДОЛАРА Е ГЕНИАЛНО !!!! ОБАЧЕ ИЗТОКЪТ Е ПО-СИЛЕН И ПАК ЩЕ ВИ "ПОДКАРАТ" !!!!!!!!
  • 15 цербер

    5 0 Отговор
    Принц Чарлз е секнал финансовите средства към принц Хари и Меган Маркъл. ЩЕ ИМ ГИ СПРЕ,РАЗБИРА СЕ,КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТЕ ДА СЕ ФИНАНСИРАТ САМИ.
  • 16 Много тъпа статия

    2 2 Отговор
    Какво е спрял Бе!!!!!!!!! Та самият Хари е ВЪРНАЛ парите които му даде баща му за ремонта....... Боли го Х*я Хари. Те с Меган си правят каквото искат и за сега показват че се справят отлично...... А вие си драскайте тъпотии и чакайте мижавите хонорари за поредната глупост.....
  • 17 Англичани:

    4 0 Отговор
    Кръвосмешения от векове насам. Резултат - полухора, всъщност изроди. Добавяме ЕВРЕЙСКОТО "ПРИСЪСТВИЕ" (т. е. ОСНОВНОТО такова) и се появява един от източниците на бедите в света.
    Хари: пършив, рижав глупчо (но има и психически проблеми, не е тайна и е обяснимо).
    Меган: ку... ка, но не от класа. Просто обикновена ку... ка. И много алчна.
  • 18 Да се посмеем

    3 0 Отговор
    Събинооо, пак ли! “Младата двойка, която реши да се ОТЕЛИ” ! ;)
  • 19 цвбнмк

    2 0 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Кралското семейство за пореден път удари младата двойка, която реши да се оТели от тях"
    Хахаха!
    Тя Меган трябва да се отели всъщност.
    ХаритУ само ще се грижи финансово за телето...
  • 20 Грую

    0 0 Отговор
    По нашенски му викаме "Врътнал им кранчето" !