Last news in Fakti

25 Май, 2022 16:45 5 624 5

Пет кристала, които прочистват аурата от негативна енергия

  • кристали-
  • аура-
  • негативна енергия-
  • прочистване-
  • чакри-
  • положителна енегрия

С помощта на тези красиви камъни можем да подобрим енергийното си поле

Пет кристала, които прочистват аурата от негативна енергия - 1
Снимка: Shutterstock

Какво е аурата? Накратко, това е енергията, която заобикаля тялото ни и представлява нашите физическа, умствена и емоционална, духовна енергии. Има хора, които твърдят, че им се е случвало да видят нечия аура, като фини цветни честоти.

Смята се също, че аурата на човек е пряко свързана с неговото здраве. Аурата ни може да бъде „замърсена“, особено ако в обкръжението ни има негативни хора, ако често се оплакваме, имаме негативни мисли.

Хубавото е, че с помощта на някои красиви камъни и кристали бихме могли да изчистим аурата си и да подобрим енергийното си поле. Вижте кои са:

Ларимар

Този камък е известен още като „камъкът на радостта“, защото когато сме близо до него, е почти невъзможно да се чувстваме депресирани или в лошо настроение. Ларимар излъчва силни вибрации, които ни успокояват и създават усещане за свежест. Хубаво е да бъде близо до нас, когато се чувстваме притеснени, пише Флагман.

Селенит

Още един кристал, който може да ви помогне да изчистите аурата си от негативната енергия. Селенитът също може да се носи като аксесоар или да се декорира в дома. С негова помощ ще се чувстваме по-свободни, чакрите ни също ще се балансират.

Кунзит

Красив кристал, който може да намерите в бледорозов цвят, както и в светловиолетов. Нарича се още „камъкът на емоциите“, защото свързва сърцето с ума и стимулира общуването между двете. Кунзитът помага за извличането на токсичната енергия, като я заменя с любов и радост.

Аква уара кварц

Освен, че има много красив цвят, аква уара е зареден със силна положителна вибрация. Той е чудесен кристал за прочистване, особено за гърлената чакра, което е от полза за начина ни на изразяване и комуникацията. Също така се смята, че освен че прочиства аурата, може и да укрепи имунитета ни.

Ахат

Можем да го намерим в различни цветове и един от най-често срещаните под формата на гривни, гердани. Ахатът излъчва мека положителна енергия, която създава усещане за стабилност. С негова помощ можем да постигнем усещане за стабилност. Ахатът помага да се внесе хармония във всички аспекти на човек - физически, духовни и емоционални.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 111

    4 0 Отговор
    Не си губете времето с кристали, използването на думи (мисли, молитви) действа веднага.
  • 3 Брендилия

    8 0 Отговор
    Само 1 камък има за прочистване на аурата и той не фигурира в статията - планински кристал.

    Коментиран от #5

  • 4 БъззЗззз 🐝

    1 0 Отговор
    Това е много малка стаатия от цяла наука и много книги и четене не са само тези всяка чакра има цвят и отговаря специален камък .После самите камъни се пречистват и презареждат по различен начин някой с течаща вода , деруги с морска сол ....пали се тамян или градински чай
    геода от планински кристал, кварц.

    Най-мощният метод...

    При условие, че имате такъв, разбира се... но достатъчно голям кристален клъстер ще пречисти и презареди вашите минерали перфектно........
  • 5 БъззЗззз 🐝

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Брендилия":

    Той е универсаления създава яснота, носи жизненост и може да засили енергиите на всички камъни по най-мощния начин.