Last news in Fakti

24 Януари, 2023 11:57 1 396 2

Легендите от "Helloween" ще закрият феста Midalidare в Тракия

  • helloween-
  • рок-
  • рок фестивал-
  • midalidare rock in the wine valley-
  • тракия-
  • хедлайнери

По-рано организаторите на феста обявиха първия хедлайнер - Scorpions

Германците от "Helloween" закриват тазгодишния фестивал Midalidare, който ще се приключи в разгара на лятото и по-точно на 2 юли, съобщават от екипа на събитието.

Германските хеви метъл легенди са вторият хедлайнер след Scorpions на третото издание на музикалното събитие, събиращо на едно място най-върлите почитатели на жанра от всички възрасти пред сцената, разположена в Тракийската низина.

"Helloween" са не само символ на германската метъл сцена, но и пример за постоянно развиваща се група. На фестивала формацията идва с емблематичното трио гласове - Михаел Киске, Анди Денис и Кай Хансен, а най-приятната изненада за родните феновете е, че бандата подготвя различен фестивален сет за лятото на 2023 година", допълват организаторите.

"Helloween" е една от най-уважаваните германски метъл групи и пионери на германския мелодичен спийд метъл. Бандата прави турнета от 1984 година и през годините е била част от всички мащабни световни рок фестивали като Rock in Rio, Wacken Open Air, Loudpark в Япония, полския Woodstock, припомня БТА. В досегашната си кариера групата е продала над 10 милиона копия от албумите си, като е получила 14 златни и 6 платинени музикални награди.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще продължи от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) 2023 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идън

    9 0 Отговор
    Анди Дерис- не Денис.
  • 2 Механик

    1 7 Отговор
    Фен съм и на Хелуин, и на Пърпъл, и на Рейнбоу, но няма по-голяма излагация то банда подскачащи по сцената старчоци, цвилещи на плейбек.
    Защо така бе хора? Защо не искате да ви запомним като млади и енергични хора, а така се излагате?
    Какво? Пари ли нямате? Защо го правите?