Last news in Fakti

25 Април, 2023 14:58 4 953 11

Как ще се отрази завръщането на Айлин в "Ергенът 2" на останалите участнички?

  • ергенът-
  • ергенът 2-
  • айлин бобева-
  • евгени генчев

Напрежението между двата противникови лагера в "Ергенът" ще достигне нови висоти тази седмица

И тази седмица „Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода в сряда и четвъртък вечер от 21:00 ч. по bTV. Имението на любовта ще бъде разтърсено от неочакваното завръщане на Айлин, а зрителите ще станат свидетели на зараждаща се „коалиция“ между две от най-изявените съпернички за сърцето на Евгени, както и на невиждана до този момент изпепеляваща страст между пианиста и една от претендентките.

В сряда вечер (26 април) Евгени ще покани на специална групова среща шест от дамите, които заедно с него буквално ще захвърлят дрехи и задръжки на горещ плажен коктейл. Смелостта на едно от най-балансираните момичета за пръв път да флиртува открито с музиканта и постоянно да търси близост с него ще се разчете като дързък ход дори и от най-близките ѝ приятелки в имението – дотолкова, че самите те да искат да я „удавят“ в басейна. Евгени ще влезе в ролята на плажен йога инструктор, а това ще разгорещи дамите до краен предел. Междувременно, в имението двете претендентки, чиито имена не присъстват в поканата за груповата среща, ще използват времето, за да обсъдят възможна „унищожителна коалиция“, макар до този момент да са се откроявали като две от най-изявените съпернички за сърцето на „ергена“.

Зрителите предстои да станат свидетели и на неочакваното завръщане на отпадналата миналата седмица участничка Айлин, което ще се посрещне с изненада както от Евгени, така и от останалите момичета. От своя страна, някои от дамите ще се почувстват засегнати от евентуалната възможност моделката да получи втори шанс и открито ще заявят, че това не би било честно и уважително спрямо тях. Как ще се развие ситуацията и защо напрежението между двата противникови лагера отново ще ескалира в ожесточен словесен сблъсък – отговорът само в „Ергенът“ по bTV.

По време на вечерния коктейл Елена ще използва усамотението си с Евгени, за да го попита директно дали, извън емоционалното привличане помежду им, я намира за сексапилна и я харесва като жена. Зрителите ще станат свидетели и на неудържимия страстен порив на музиканта към една от дамите, към която този път той ще подходи не с думи, а с действия. В края на вечерта ще се проведе поредната Церемония на розата, след която още една от участничките ще трябва да се сбогува с виртуоза и да напусне имението завинаги.

В четвъртък вечер (27 април) Евгени и избраницата му за индивидуална среща ще се отправят на романтично пътешествие отвъд пределите на Бодрум. Двамата ще се озоват на един от най-красивите средиземноморски острови, където ще споделят чувствени и емоционални моменти един с друг. В същото време останалите момичета в имението ще бъдат предизвикани от Наум да изразят привличането си към „ергена“ в поетично любовно съчинение. Предварително всяко от момичетата ще прочете своята писмена изповед на останалите, а единствено авторката на най-прочувствената и красива любовна поезия ще получи шанса да я сподели лично с пианиста по време на вечерния коктейл. Дали победителката е предизвестена, или задачата ще отключи непредсказуеми емоции, които ще успеят да покажат някои от момичетата в нова неподозирана светлина, предстои да разберем…

Освен с приповдигнато настроение от романтичните моменти по време на индивидуалната среща, избраницата на Евгени ще се завърне в имението и с красив подарък, който веднага ще попадне в полезрението на останалите претендентки. По време на вечерния коктейл виртуозът ще направи специален жест към авторката на най-прочувственото любовно съчинение, а Наум ще изненада всички с новината, че вечерта ще протече по по-различен начин. По време на Церемонията на розата световноизвестният пианист ще трябва да вземе едно от най-трудните си решения до този момент, което ще предизвика сълзи и емоционален срив у отпадналата участничка.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 телегледател

    17 0 Отговор
    Не е честно! Айлин вън!

    Понеже мауче като котка, затова и има девет живота. 🤔
  • 2 имаджин

    15 0 Отговор
    Глезонтията Айлин се завръща. Серия от "Междузвездни лизиблизи".
  • 3 тортиля

    13 0 Отговор
    Мяучи като котка.
  • 4 66 никolaos

    13 0 Отговор
    Не може без продуцентите да се върне тази въртиопашка.Предаването придобива чалгаджийски характер но като знаем кой е Жоро Торнев Ваня Щерева но комен
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ха, ха

    5 0 Отговор
    Айлин няма къде другаде да маУка,та затова Тупарев и дава още един досаден за гледащите епизод.Еленка се е барнала като жрица и продължава да проси интерес от Ергени.Мика милата две изречения не може да сглоби.За нея важи - бъди красива и мълчи.Толкова симпатично младо момиче а целия и инстаграм с позьорски снимки,силен грим,рисувани вежди,мигли крила,боядисана като светофар коса.Пропуска свежестта на младостта,а тя е един път в живота.Крайно време е Ирина и Джия да си ходят.
  • 7 всичко

    4 1 Отговор
    всичко в името на рейтинга. След като Съврайвър отиде в канализацията, Ергенлъкът е единствения шанс на Бей ТВ да се задържи над повърхността.

    Коментиран от #8

  • 8 абе,

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "всичко":

    И Ергенлъка следва Сървайвъра в канализацията.Всички такива предавания започват добре и после оттичат....Капките по нова,един за друг...кое от кое по-затъпяващи.Вечерните шоута пълна тъпня.
  • 9 абе,

    3 1 Отговор
    Елена задава този въпрос на Евгени защо много добре знае,че в предаването пред зрители той не може директно да и каже,че не я намира за сексапилна и не я харесва като жена.

    Коментиран от #11

  • 10 Мда

    2 0 Отговор
    Това грозно изчадие Ирина няма ли да си ходи вече?
    Очаквам Боряна и Рижавата от Разлог да я последват, после превзетата Поли, Елена и т.н. Онази Виктория се обзалагам, че е подла гадина. Има крив нос и в главата е абсолютно посредствена.
    Ако съм пропуснала някоя, значи дори не си спомням коя е.
    Айлин и да се е върнала, пак ще изхвърчи. Простовата лигла е, но има излъчване. За разлика от всички изброени.
    Валерия е най-добрият избор.
  • 11 Само питам

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "абе,":

    Защо да не може?Забранено ли е вече да кажеш на глас ,че не харесваш някого?