Last news in Fakti

12 Май, 2023 10:19 2 800 7

Долф Лундгрен разкри, че от осем години се бори с рака (ВИДЕО)

  • долф лундгрен-
  • рак-
  • борба с рака

Мисълта, че може да умре не стряска актьора, който казва, че е имал "страхотен живот"

Долф Лундгрен разкри, че от осем години се бори с рака (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Холивудският актьорът Долф Лундгрен разкри в откровено интервю, че от осем години води битка с рака и каза, че състоянието може да е причинено от предишната му употреба на стероиди.

Шведският актьор, който стана известен с превъплъщението си в Иван Драго в "Роки 4", за първи път говори за случващото се с него в предаването "В дълбочина с Греъм Бенсинджър".

Битката на Долф Лундгрен започва през 2015 г., когато лекарите за първи път откриват и отстраняват злокачествен тумор на бъбрека.

През следващите пет години нещата изглеждат наред. През 2020 г. обаче актьорът се връща в Швеция и след като получава киселинен рефлукс, си прави ядрено-магнитен резонанс. Оказва се, че в тази област има още няколко тумора, пише dir.bg.

Долф Лундгрен разказва, че по това време му откриват още шест тумора, един от които е станал твърде голям, за да бъде отстранен, така че му се налага да започне системна терапия. Още тумори са открити през есента на 2021 г., когато Лундгрен пристига в Лондон, за да снима продълженията на "Аквамен" и "Непобедимите".

Нещата се оказват много по-лоши, отколкото изглеждат.

"Лекарят заговори за всички тези различни тумори извън бъбреците. Започна да казва неща като: "Вероятно трябва да си вземете почивка и да прекарвате повече време със семейството си" и т.н. Попитах го: "Колко време мислиш, че ми остава?" Мисля, че каза две или три години, но по гласа му разбрах, че вероятно смята, че е по-малко", споделя Долф Лундгрен.

Мисълта, че може да умре не стряска актьора, който казва, че е имал "страхотен живот".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    37 0 Отговор
    Долф Лунгрен е мъжкар от старото поколение. Такива мъже не хленчат и не се предават. Пожелавам му успешна битка и благодаря за всички филми, в които участва. Да там образите му са на тестостеронен побойник, но той си е реален спортист, с докторантура по химия и разпознаваем актьор.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 ИРОНИЧНО😁

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    И НИЕ имаме ДОКТОР кандидат ПРЕМИЕР,май.....с лоши прогнози
  • 3 даеживиздрав

    23 0 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Точно така ,прав си и дано всичко се размине и да е жив и здрав до 100г. поне ! Заслужава го.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор
    На ядрена магнитен резонанс се вижда нещо.........като нищо...Може да е.......,а може и да не е!Същото е и с ТУМОРНИТЕ МАРКЕРИ!ТЕ Туморните Маркери,нищо не означават и не показват.Ако имате високи туморни маркери вероятноста да сте ОК е много по голяма ако имате малко завишени туморни маркери.Видях с очите си това ,което ви пиша.Видях в бг,човек лекуван в бг срещу дясностранен сигма тумор с мишена вголямата белодробна вена ,каквото лечение не се прави в бг...Химиотерапията тук се прави с абокат в някоя вена...докато не се скапят вси вени....Такава"мишена" се прави на всеки пациент подложен на химиотерапия в Братска нам Германия!когато минеш 5 години се водиш ЗДРАВ,а не болен от рак!
  • 6 Варна

    7 0 Отговор
    Дано оздравее, актьор от старата генерация, а сега са лигавенца
  • 7 акордЬОна

    5 0 Отговор
    Аз чух, че се борел с една 25-годишна, то какво стана! Да иляди. Нормално да не го е страх - повечето хора от водните зодии не се страхуват от смъртта.