Last news in Fakti

8 Август, 2023 10:15 4 581 2

Днес се отваря Лъвски портал - силна енергия за ново начало

  • лъвски портал-
  • 8 август-
  • пречистване-
  • нова енергия

Това звездно събитие се свързва с прочистване на чакрите, повишаване на интуицията, креативността, намиране на вътрешен мир

Днес се отваря Лъвски портал - силна енергия за ново начало - 1
Снимка: Shutterstock

Август е един от най-магичните месеци в годината. На 8.08.2023 година според западни астролози се отваря Лъвски портал, който е с много силен енергиен заряд. Всъщност този портал се отваря между 26 юли и 12 август, но достига своя връх на 8-ия ден от 8-ия месец и затова се смята за силно зареден, пише az-jenata.bg. Това звездно събитие се свързва с прочистване на чакрите, повишаване на интуицията, креативността, намиране на вътрешен мир.

От друга страна, в нумерологията числото 8 е числото на кармата – универсалният закон за причината и следствието. Но също така представлява безкрайността. На 8/8, когато е пикът на Лъвския портал и Слънцето все още е в знака на зодия Лъв, има изравняване със звездата Сириус.
Високите вибрации ни помагат да се издигнем до по-високо ниво на съзнание. Вечер при ясно небе, Сириус може да бъде забелязана, защото е една от най-ярките звезди. Някои я наричат духовно слънце. Някои древни цивилизации силно вярвали, че тази ярка звезда е вратата към небето и връзката с по-висшите небесни енергии.

Числото 8 представлява дълбока интуитивност, връзка с нашето подсъзнателно познание и отваряне към нашите неизползвани дарби. Ето защо 8/8 е много подходящ ден за изчистване на енергиите, за да можем да преоткрием себе си.

Как бихме могли да се възползваме от пика на Лъвския портал?

Активиране на сърдечната чакра – Можем най-накрая да се почувстваме свободни от скръбта или тъгата, които са обременили сърцата ни.

Активиране на останалите чакри – Това ни помага да постигнем баланс, да се докоснем до нова мъдрост и по-високо духовно познание.

Знаци от духовни водачи, ангели пазители, съобщения в сънищата ни – Високата вибрационна енергия от Сириус, излъчваща се към нас, ще се усети и по някои необикновени за нас начини. Древните вярвали, че Сириус е дом на ангели на небето и на същества от друг свят.

Постигане на духовна свобода – Отново благодарение на Сириус.

Време за креативност – Лъвският портал е изключително творческо време и идеалната възможност да опитате нов творчески проект, да събудим своите таланти, да придобием нови знания. Време за освобождаване от това, което не ни служи – като предмети, емоции, хора от живота ни, работно място и т. н.

Време сред природата – Чудесен начин да се заредим с хубава енергия.

Медитирайте – Когато умът се успокои, ние сме отворени за получаване на по-дълбоки знания и прозрения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Човек започне ли да

    1 4 Отговор
    Говоре за чакри, хванал е влака
  • 2 Лайънсгейт

    0 0 Отговор
    Ако имате вибрации в чарковете, спешно трябва да отидете на сервиз.