Last news in Fakti

22 Ноември, 2023 21:21 3 493 5

Как се държат неверните мъже в ежедневието: 7 навика, разобличаващи кръшкача

  • навици-
  • кръшка-
  • разобличаване-
  • изневерява

Oбърнете внимание на следните навици

Как се държат неверните мъже в ежедневието: 7 навика, разобличаващи кръшкача - 1
Снимкa: Shutterstock

Чудите ли се дали партньорът ви изневерява или не? Ако се съмнявате, просто обърнете внимание на следните навици.

Той е постоянно зает през уикендите

Кръшкачите периодично са „затрупани“ от „важни въпроси“, които винаги са ужасно спешни. Най-често това се случва през почивните дни. По този начин изневеряващите мъже прикриват любовните си авантюри. Трябва да сте особено внимателни, ако той изобщо не ви осведомява по „важните“ въпроси, особено ако включват пътувания до друг град.

Изведнъж започва да се грижи за себе си

През последните пет години брак се е хранил безразборно и е гълтал всичко като ламя, а сега изведнъж е започнал да спортува, да отслабва, да се храни правилно и да се облича модерно. Най-вероятно има сериозен стимул – специална жена, която ужасно много иска да впечатли.

Не отговаря на обаждания, обажда се по-късно

Най-вероятно му е звъннала любовницата, затова не иска да говори пред вас. След известно време връща обаждане, като обяснява, че не е видял, чул, забравил е да се обади веднага, бил е много зает и т.н.

Докосва ви много по-малко

Кръшкачите много често напълно спират да прегръщат и целуват жените си. Това се дължи на много причини, но най-важната от тях е липсата на привличане.

Задава пароли навсякъде, където е възможно

Ако преди това е било нормално да вдигнете телефона му и да видите съобщенията му, сега вече не става - любимият е сложил парола. Същото е и с компютъра и таблета му. Той просто не иска жена му да узнае за мръсните му тайни. Това важи и за активиране на режима, когато на смартфона не излизат известия.

Постоянни закъснения от работа

След работа той отива да се срещне с любовницата, а казва, че шефът му го е задържал. Това може лесно да се провери - просто задайте няколко насочващи въпроса за работата.

Като цяло става по-потаен

Ако по-рано е обявявал къде и защо отива, сега не казва нищо. Дори когато закъснява без да предупреди, просто казва едно сухо „всичко е наред“ и толкова.

Ако разпознавате вашия мъж в повечето от гореизброените поведения, може би наистина има основание за тревоги. Така че, бъдете бдителни!

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уфффф....

    19 0 Отговор
    Е сега , заради някоя изкукала кифла , ще започна да ходя облечен като комбайнер , и няма да мърдам през уикендите ! Пффф , женска " интелигентност " !
  • 2 На една жена когато

    8 0 Отговор
    Пълен шушумига без пари я направи на шматка, богат мъж не трябва да я поглежда!

    Коментиран от #3

  • 3 Така е

    14 2 Отговор

    До коментар #2 от "На една жена когато":

    Много жени в този живот никога няма да пипнат хубав мъж!

    Коментиран от #5

  • 4 Ембрион

    1 1 Отговор
    А ние работим за оплождане на яйцеклетката.
  • 5 То рядко

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Така е":

    се намират хубави и стойностни мъже. А ти все едно и също си пишеш, смешко.