Last news in Fakti

2 Януари, 2024 19:30 2 084 8

Как да привлечем положителна енергия в живота си

  • положителна енегрия-
  • благодарност-
  • позитивно мислене-
  • щастие-
  • радост

Хубавите събития в живота ни са следствие от привличането на положителна енергия

Как да привлечем положителна енергия в живота си - 1
Снимка: Shutterstock

Няма човек, който да не иска да е щастлив. Дали можем да дадем точна дефиниция на това какво е да си такъв? За всеки щастието се измерва по различен начин. Едно е сигурно – хубавите събития в живота ни са следствие от привличането на положителна енергия. Ние обаче сме отговорни за това дали ще я привлечем или не.

Вижте 6 стъпки, с които да привлечете към себе си положителната енергия.

1. Излъчвайте положителна енергия към Вселената

Привличането на хубавото в живота поставя началото в нас. Ако искаме повече положителни събития и енергия, най-напред трябва да го създадем в себе си. За съжаление, много хора живеят в страх и имат мислене за недостиг, което автоматично блокира хубавото към тях. Негативната настройка създава точно тези ограничаващи вярвания.

Често се грижим и повече за другите, отколкото за себе си. Нека помислим, как би се променил живота ни, ако се грижим за нас си така, както за другите?

2. Благодарността привлича положителното в живота

Според редица западни проучвания, когато всеки ден благодарим за хубавото в живота си, дори за малките неща, то ние привличаме положителна енергия към себе си, но и нивото ни на удовлетвореност се подобрява, имаме повече самочувствие. Обратно, когато мислим за загуби, за ограничения, когато не вярваме в себе си, обикновено не получаваме и положителна енергия. Ние подхранваме отрицателното в живота си по този начин.

3. Създайте повече пространство за позитивност

За да привлечете положителна енергия, трябва да видите красотата край вас, пише az-jenata.bg. Да си създадете уют в дома, офиса. Носете повече цветни дрехи, разчистете ненужните предмети от дома си, тъй като те пречат на новата енергия да влезе в живота ви. Премахването на излишното, винаги създава едно приятно усещане за лекота в душата.

4. Отделяйте време само за себе си

Твърде динамичното ежедневие ни кара да се чувстваме изтощени, да нямаме желание да се отдаваме на любими и нови занимания, губим изцяло мотивацията си. Някои хора биха казали, че нямат време за себе си. Но тогава как искат да привлекат положителната енергия в живота си? Времето за себе си може да е време за спорт, медитация, четене на книга, разходка из природата и т. н.

5. Привличайте положителна енергия, като се грижите за здравето си

Още една важна стъпка. Когато се чувствате силни и жизнени, привличането на положителна енергия е по-лесно. Доброто здраве се поддържа с позитивно мислене, редуциране на стрес, хобита, взаимоотношения с положителни личности, здравословно хранене.

6. Освободете се от хора и ситуации, които ви пречат

За да привлечете положителна енергия, трябва да се освободите от всичко, което ви тегли надолу, като например токсични взаимоотношения с приятели, роднини, партньори, колеги. Токсичните хора винаги създават усещане за напрежение, демотивират, саботират нашия напредък и щастие.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12343211

    5 2 Отговор
    Каруца пред коня...
    Отношението, човек-Бог определя положителното.

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Или

    1 0 Отговор
    я носиш и привличаш , или не ?
  • 4 Варненски Моряк

    3 0 Отговор
    Само по един начин т-це Найденова!като се събираме с позитивни хора и разкарваме негативвите:)
  • 5 Параной Патологин

    1 0 Отговор
    Привличам ,привличам положителна енергия и все я намирам в контакта в диспансера.
  • 6 посткомунистическа реалност

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "12343211":

    Комунистите са атеисти, знаех си, че те са виновни.
  • 7 Язе

    3 0 Отговор
    В ремонт сме от месеци. Всичката ни положителна енергия я изпиха майсторите.

    Коментиран от #8

  • 8 КАТИЛИ,

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Язе":

    ТАКА ВИ СЕ ПАДА!