Last news in Fakti

3 Септември, 2023 10:00 2 424 79

Урок с Пригожин за Тръмп и компания - опасно е за здравето да се вярва на Путин

  • русия-
  • владимир путин-
  • доналд тръмп-
  • евгений пригожин

Евгений Пригожин със сигурност не направи нищо добро за Украйна - изпрати новобранци с присъди в атаки като пушечно месо в битката при Бахмут

Урок с Пригожин за Тръмп и компания - опасно е за здравето да се вярва на Путин - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Кандидатът за президент на Републиканската партия в САЩ Вивек Рамасвами се присъедини към бившия президент Доналд Тръмп във убеждението, че има добросъвестни сделки, които трябва да бъдат сключени с руския президент Владимир Путин, пише "Политико".

Това е позиция, заета миналия декември и от френския президент Еманюел Макрон, който изтъкна перспективата за договаряне на гаранции за сигурност за Русия с Путин в рамките на нова архитектура за сигурност в Европа.

Хайде сега се опитайте да кажете на Евгений Пригожин, че Кремъл държи на думата си в сделките. Преди два месеца, след неуспешния преврат на Пригожин, руските служби за сигурност казаха, че няма да повдигат обвинения и Пригожин беше подведен с фалшивото чувство, че е получил гаранции за сигурност. Истинската присъда на Путин беше връчена като експлозия в частен самолет.

Всеки украинец може да ви каже, че уверенията на Русия, че няма да нахлуе, не струват и пукната пара. Москва трябваше да уважава украинския суверенитет и да предостави на Киев гаранции за сигурност съгласно условията на Будапещенския меморандум от 1994 г., според който Украйна предаде своя ядрен арсенал, но Путин не показа интерес да спазва това международно споразумение.

Пригожин със сигурност не направи нищо добро за Украйна - изпрати новобранци с присъди в атаки като пушечно месо в битката при Бахмут. Убийството му обаче може да послужи като отрезвяващ и предупредителен урок за политиците по света, които лекомислено вярват, че може да се доверят на Путин и да сключват сделки с него.

"Няма начин някой да постигне споразумение със сериен лъжец като Путин и да очаква то да бъде спазено. Уставът на ООН, руско-украинският договор за приятелство, Минските споразумения, черноморската инициатива за зърно - колко още договори трябва да наруши Путин, преди всички да разберат, че разговорите с него са безсмислени?", коментира украинският външен министър Дмитро Кулеба пред "Политико".

Рамасвами наскоро обясни на СиЕнЕн, че ще замрази настоящите линии на контрол и ще поеме ангажимент, че НАТО няма да приеме Украйна. Той каза, че САЩ дори могат да накарат Украйна да направи отстъпки, тъй като "плаща сметките". В замяна той просто ще поиска от Путин да се оттегли от военните съюзи с Китай.

И той би се доверил точно на Путин за всичко това, сериозно ли?

"Независимо дали си има работа със собствения си военнопрестъпен командир или с външна сила, руският президент ще използва всички необходими средства, за да постигне целите си. Само едно солидно военно поражение на Русия в Украйна може да доведе до справедлив и траен мир", твърди Кулеба. "Тези, които твърдят, че Украйна трябва да се съгласи на бързо прекратяване на огъня, отстъпка на територия или замразяване на конфликта, не търсят край на войната. Канят Украйна да умре. Това е пътят към по-голяма война, след като Путин получи отсрочка".

Сделката за зърно в Черно море - инициатива за износ на огромните пшенични ресурси на Украйна, особено към по-бедните нации - е друг пример. Тя беше подписана през юли 2022 г. с посредничеството на ООН и Турция.

В продължение на една година Украйна получи възможност да транспортира зърното си до света и да стабилизира цените на храните, но Русия продължи да твърди, че сделката за зърно трябва да включва повече привилегии за Кремъл и постоянно се оплакваше от неефективността на инициативата, докато не се оттегли през юли 2023 г.

Оттогава Кремъл обстрелва украински пристанища и зърнени терминали, унищожавайки храна, предназначена за развиващите се страни.

"Това е ясна демонстрация, че да преговаряш за каквото и да било с Путин е като да искаш от сериен изнасилвач да обещае, че няма да го прави отново. Това не работи и Пригожин е доказателство за това", каза украинският политолог Микола Давидюк.

Публично Путин твърди, че е готов за мирни преговори и че САЩ, НАТО и Украйна са тези, които настояват да продължат войната. Неговият говорител Дмитрий Песков обаче на 2 август каза, че тези преговори трябва да бъдат при руски условия. На 6 август той заяви, че няма основания за мир и че Русия иска да запази петте украински региона, които незаконно е анексирала, въпреки че не контролира напълно четири от тях.

"За мен опитът за анексиране на част от украинските територии беше още едно потвърждение за пълната неадекватност на Кремъл в оценката както на политическата, така и на военната ситуация", каза министърът на държавната сигурност и отбраната на Украйна Олексий Данилов.

Украински служители предупредиха Кремъл, че решението за анексиране на украински региони през 2022 г. ще унищожи възможността за прекратяване на войната на масата за преговори. Но въпреки това Кремъл го направи.

"Преговорите и отстъпките към Путин ще бъдат геостратегическо фиаско за Запада и ще започнат обратното броене до началото на антидемократичната контрареволюция и напредването на автокрациите по целия фронт от Латинска Америка до Китай", каза Данилов.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    27 1 Отговор
    Виновен ❗
    Няма нужда от нито едно доказателство, стига ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА да те посочи с пръст ❗
  • 2 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    23 44 Отговор
    Прекрасна статия жалко че русофилите нямат мозък да я разберът но и това време ще дойде .

    Коментиран от #5, #7, #40, #48, #74, #76, #78

  • 3 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    24 3 Отговор
    А Тръмп разбра че за ДЪЛБОКАТА ДЪРЖАВА " НЕ Силата е в Правото, а Правото е в Силата!" ❗
  • 4 Жица

    35 13 Отговор
    Що бре,думите на запада да не би да значат нещо? НАТО няма да се разширява и сантиметър на изток, минските споразумения , да се даде време за въоръжаване на Украйна. Химическите оръжия в Ирак, има и още но ме заболяха пръстите да пиша
  • 5 ОМБРЕ

    18 8 Отговор

    До коментар #2 от "УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха":

    ПА ТИ СИ ПЪЛЕН КАО ГЮБРЕ С ВИТАМИНИ
  • 6 ти да видиш

    24 10 Отговор
    Не не напротив урокът е: "Опасно е да се еbaваш с Путин"!
  • 7 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    17 8 Отговор

    До коментар #2 от "УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха":

    US.райна🇺🇲 ах, ах ах ❗
    Жалко ,
    че МНОГО хора ,
    нямат МАЛКО мозАк,
    да преценят
    Кой печели и кой губи от този акт
    😒😒😒😒
  • 8 А50

    6 8 Отговор
    Пригожин го премахнаха руски олигарси. Тея правят всичко възможно да спасят млиардите си на запад и да запазят търговията си. За едни СВО за други бизнес. Тея имат силно влияние върху Путин а интересите им съвпадат с тези на запада. Така че скоро няма да свърши войната
  • 9 Тома

    16 6 Отговор
    А да се вярва на атлантически бкци безопасно ли е че където се намесят войни кризи престъпност държат някоя друга държавица чрез които прокарват интересите си уредени като за показ и реклама че колективния запад е символ на просперитет и висок стандарт на живот което е напълно естествено при положение че си печатат парите и исмукват ресурсите на други държави
  • 10 НИКОЙ

    1 6 Отговор
    След толкова много мъчения ,накрая ще бъда посечен с МЕЧ ,на две разрязан и изгорен
    .....накрая се сещайте...........🌈👶👩 👸
  • 11 Ххххххххх

    21 8 Отговор
    Издание свързано с демократите в Америка не може да бъде обективно.
  • 12 факуса

    19 8 Отговор
    а сащ 300г.доказват,че не може да им се вярва,не са спазили нито един договор,направо за гинес
  • 13 истината

    22 8 Отговор
    Не е лошо да се вярва на Путин и въобще на руснаците . Лошо е когато ги излъжеш .
  • 14 Демократ

    10 14 Отговор
    Путин е истински Капутин, с който света се бори, за да спаси света от него.
  • 15 ще платят висока цена

    19 10 Отговор
    До сега който е повярвал на краварите , все е останал излъган . Украинците са поредните измамени камилчета .

    Коментиран от #32

  • 16 епилиран нежен ляв демократ

    9 10 Отговор
    Аз все на бай дън вярвам .
  • 17 Коста

    17 5 Отговор
    Еле пък на англетата който се е вързал , направо сто години назад се е върнал .
  • 18 Западна пропаганда!

    14 9 Отговор
    Всичко,което твърди медията,е точно обратно на истината!Без коментар!
  • 19 Спасителя

    9 8 Отговор
    Отново на запад и у нас не се разбира, че единствения политик в света, който не лъже и държи на думите си. Само той може да помогне на западното общество да преодолее лудостта,която го е обзела.

    Коментиран от #46

  • 20 Европейският Райх на САЩ

    18 6 Отговор
    "Не съм съгласен, фашисткото котило наречено "Европейски Съюз", да приема в ускорена процедура и да обявява за защитник на свободата държава, която се управлява от фашистка хунта, която забрани руският език на 3/4 от населението си и само заради несъгласието на хората на 20% от територията и, изби за 8 години 14 хиляди невинни деца, майките им и бащите им, бабите и дядовците им . Изби ги, при това със садистично удоволствие, докато ходеха на пазар и учеха в училище. Не съм съгласен да се нарича "агресия" опитът на Русия да прекрати това кърваво, фашистко, бандеровско мракобесие. Защото две седмици преди 24.02.2022 г. към Ростов на Дон вървяха безчислени колони от автобуси, извозващи бежанци от ДНР и ЛНР, поради неколкократно засилените обстрели от страна на укровермахта.

    Не съм съгласен, че западната"цивилизация" е нещо добро, изобщо може да се нарече царството на разврата, перверзията, 50 пола, гей-бракове, царството на педофилията и на принудата да се храня с хлебарки, скакалци, мравки и понякога с червеи /в празнични дни/. Не съм съгласен, държавата ми да продължава да бъде член на откровено терористична организация, каквато е НАТО, доминирана от Империята на злото, наречена САЩ. Не съм съгласен, че държавата ми изобщо трябва да прави избор, защото ще престане да бъде държава със своята спесифика, култура, традиции и уникалност, тъй като ще престане да бъде себе си."
  • 21 ХАХАХА

    12 4 Отговор
    Сериозно? А според мен по добре Тръмп да се пази от задкулисието ,което управлява чрез деменцията, че не е сигурно на изборите догодина ако тръгне да побеждава ,дали няма да го сполети съдбата на Джон Кенеди.
  • 22 Това Политоко

    13 3 Отговор
    и то копае дъното с безмислени пропаганди.
  • 23 Ако имаха ядрен потенциал!

    7 11 Отговор
    Украинците! Джуджака от Кремъл нямаше да си подаде носа от бункера!
    Ама нейсе!

    Коментиран от #27

  • 24 И Путин го чака два на един....

    3 9 Отговор
    Няма отърване.....
  • 25 защо

    8 2 Отговор
    Министърът на държавната сигурност и отбраната на Украйна дава оценка на Путин. "Вервайте" му.
  • 26 Абе хора

    9 3 Отговор
    вие имате ло понятие от политика и то на международно ниво?
    Ако има наивници то това са руснаците.
    Повярваха за НАТО, повярваха, че Западът иска да живее в мир с тях.
    Когато американцит нахлуха в Афганистан руснаците вместо да започнат да въоръжават талибаните те взеха че отвориха въздушни коридори за амерканските самолети, и това е само един пример.
    Западът с по-слаби действа от позицията на силата, с по-силни гледа некви интриги да извърти.

    Коментиран от #29

  • 27 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 2 Отговор

    До коментар #23 от "Ако имаха ядрен потенциал!":

    Ама никога не са имали ❗
    Всички кодове и решения за използване НЕ бяха в Киjв, а в Мацква ❗
    Дано някога го проУМееш ❗
    Все едно да пишеш , че Турция е ядрена държава и Ердоган сам мо е да реши да използва такова оръжие ❗❗❗
  • 28 Ушанките ще загубят войната!

    4 12 Отговор
    Предречено е!
    Не виждам изгледи за успех!
    Язък за народеца руски!

    Коментиран от #70

  • 29 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 3 Отговор

    До коментар #26 от "Абе хора":

    Нищо ново не са научили,
    нищо старо не са забравили❗

    "Западът с по-слаби действа от позицията на силата, с по-силни гледа некви интриги да извърти."

    Това е още от времето на избиване на местните, грешно наречени индианци❗
  • 30 Всеки допир до Путин!

    4 12 Отговор
    Е вреден за вашето здраве!
    Пригожин.
  • 31 9689

    6 1 Отговор
    Писачо,имаш проблем с истината.Иммаш ли доказателства?

    Коментиран от #34

  • 32 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    3 4 Отговор

    До коментар #15 от "ще платят висока цена":

    А според теб трябваше, като страхливци /какъвто си ти/ веднага да свалят гащите пред главореза путин ли? Хората там има чест и достойнство и се бият за свободата си. Бият се и за нашата свобода. 150 години руско робство в Бг, стигат. Заради мародерите от раша сме най-бедни на света!

    Коментиран от #35

  • 33 АУУУУУ

    6 2 Отговор
    На 29. август китайската държавна „Картографска служба за стандартни карти“ представи набор от географски карти за 2023 г., където отбеляза територията на Китайската народна република и на остров Голям Усурийски на река Амур.

    Според споразумението от 2008 г. между Русия и Китай островът е разделен между двете страни. Нова официална карта на Китай маркира цял остров като най-източната точка на китайската територия. В обяснителната бележка се подчертава, че "картата е съставена в съответствие с националните стандарти за проектиране на границите на Китай и други страни по света".

    Остров Болшой Усурийски заема площ от 327 до 350 квадратни километра, в зависимост от нивото на водата в реката. От началото на 19. век между Русия и Китай се води дълга борба за контрол над него, но през 20-те и 30-те години островът е „взет под охрана“ от съветските войски.

    След разпадането на Съветския съюз островът остава под юрисдикцията на Русия. Китай проявява особен интерес към територията, като оспорва статута ѝ от 1964 г.
    КИТАЙ ОТХАПА ПЪРВОТО ПАРЧЕ ОТ РУСКАТА ТЕРИТОРИЯ ......ЧАКАМЕ ДА ВИДИМ ВТОРОТО КОГА
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #36

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Аз Кочо

    4 8 Отговор

    До коментар #33 от "АУУУУУ":

    Второто парче ще е по-голямо - Сибир! Руската империя се разпада! Свобода за народите!

    Коментиран от #43

  • 37 бар Иван

    1 2 Отговор
    Да се срещнат на тепиха - нашия Късопишков и руския Дългопилков Путин. Барем да се знае кой ще победи и ебе повече България. Тя чака.
    Това Западна цивилизация, Американски див капитализъм....кой ти ги разбира тия работи?! И наш бай Ганьо се премени по западняшки и е с лачени патъци и копринен панталон, не с потури, ама не стига, не стига... Чичо Тръмп не ще такива в техната губерния. А той ще развее оранжевия си перчем с онова знаме, тяхното, навсякъде, пилони има където трябва
  • 38 Докога ще ни занимават с таз Русия ?!

    8 2 Отговор
    Омръзна ми от тия ! Само дъндания и най вече
    пълна простотия !
    Боже ! Смили се над нас ! Боже !
  • 39 Някой

    4 8 Отговор

    До коментар #35 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Ние може да сме в НАТО, но руското иго не е премахнато. Всички активи у нас са руска собственост. Всички ние работим във фирми, собственост на руската мафия. Само слепок, като теб, не е видял това. Разпада на руската империя ще ни донесе толкова дълго чаканата свобода. 650 /500+150/ години робство са твърде много, дори и за мекотели, каквито има много наоколо в тази нещастна земя.

    Коментиран от #50

  • 40 оня с коня

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха":

    нищо не си разбрал с плоския си мозък!!!
  • 41 Артилерист

    7 3 Отговор
    Американците, според пропагандата си, са винаги невинни. Те и за Ирак, Либия, Югославия и за всичките си непрекъснати войни, цветни революции, смяна на чужди правителства, намеса в изборите на независими страни и прочие, са все невинни. Те и за диверсионното взривяване на северните потоци се обявиха за невинни, но неконтролиращия приказванено си Байдън се изпусна, че те имат възможности за този тероризъм и ще го направят. И те го направиха. Защо му е на Путин да убива Пригожин? Вярно е, че Пригожин много си повярва, но Путин го привика, заедно с висшите му командири, обясниха се и всичко приключи. Убийството е по-пригодно на американците, за да продължат да зеят, колко гаден е Путин и как трябва час по скоро да се отстрани. Това е техен стил. Сега за Украйна. След като се видя, че не могат да победят Русия, въпреки непрестанното помпане на укронацистите с пари и оръжия, американците насочиха всичките си усилия да вземат поне Крим. За тях Крим е сухопътен самолетоносач, където ще инсталират цял флот за контрол на черноморския регион. Обърнете внимание как американците тикат укронацистите в безнадежден щурм на многобройните минни полета, дълбоко ешелонирана отбрана и почти абсолютно огнево превъзходство на руснаците в това направление. Ами техни представители директно наредиха на укронацистите да ПРОБИВАТ МИННИТЕ ПОЛЕТА НЕЗАВИСИМО, подчертавам, НЕЗАВИСИМО ОТ ЗАГУБИТЕ!!!

    Коментиран от #49

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Укрия е фашистка диктатура

    5 3 Отговор
    ЦРУ уби Пригожин. Само Фащ и укрия имат интерес.
  • 46 Да попитам само

    2 3 Отговор

    До коментар #19 от "Спасителя":

    За да "помогне" на Запада да се "осъзнае", путин трябва да избие няколко милиона ли? Това дори немските нацисти не са го казвали на глас.Ти си бъдещ клиент на прокуратурата, май?
  • 47 СЕГА му е ВРЕМЕТО !

    2 2 Отговор
    Да се отървем от тъмните сили на МОСКВА !
    Веднъж и завинаги !
    Миглена Ангелова Ангелова
    град Тервел.
  • 48 прекрасна статия

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха":

    Ако се окаже, че П..годожин си пие уискито на спокойстеие в някоя топла страна, тогава какво следва? Кой лъже?
  • 49 Да, ама не!

    1 2 Отговор

    До коментар #41 от "Артилерист":

    Писал си много глупости. Що се отнаса до Югославия /тя поне е наблизо и виждаме какво се случва/, демократичния свят трябваше да гледа как сърбите, въоръжени от "братята" руснаци, избиват десетки хиляди невинни хора от окупираните хърватски, босненски, косовски и други територии? Виж историята, и разбери как сърбите винаги са били в различни коалиции срещу нас! Стотици години, най-близката /генетично/ до нас нация, е нанасяла нож в гърба ни! Разбира се, всичко това е било инициирано от другите ни "братя" - блатните люде.

    Коментиран от #52, #55, #56

  • 50 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 3 Отговор

    До коментар #39 от "Някой":

    Да бе ,
    минералните ни извори -
    руски активи,
    златодобива-
    руски активи,
    Мариците-
    руски активи,
    NOVA и btv -
    руски активи.....

    Ма ти мноо виждаш бе 🤔🤔🤔

    Коментиран от #53

  • 51 Аййййй

    3 0 Отговор
    Опасно е за здравето да се вярва на Петковците и кокорчовците и Джо бандита

    Коментиран от #54

  • 52 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "Да, ама не!":

    Историята в Югославия я започваш от средата 🤔❗
    Явно не си бил роден или гледаш само btv ❗
    Иначе да, сърбите не са цвете за мирисане ❗
  • 53 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    2 2 Отговор

    До коментар #50 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Изброил си 3-4 фирми, за които дори не си сигурен дали също не са руски! А хилядите малки, средни и големи фирми, собственост на руската мафия, си пропуснал? Може би по невнимание!? Или просто си невеж по въпроса? А може би, те плащат с копейки, да казваш на черното - бяло.

    Коментиран от #57, #59, #61, #63

  • 54 Съгласен

    2 2 Отговор

    До коментар #51 от "Аййййй":

    Прав си, но все пак да признаем, че дори Кирчо и Кокорчо не могат да се мерят по лъжи с руския главорез. Нашите, двамата, унищожават България бавно и методично, докато руският им колега руши светкавично, всичко подред.
  • 55 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Да, ама не!":

    Сребреница не е началото , както го представят навсякъде , а отговор
    🤔❗🤔
    "Преди дни на процеса срещу генерал Ратко Младич в т. нар. "трибунал" в Хага, приключи даването на свидетелски показания от страна на британския генерал Майкъл Роуз - бивш командващ на умиротворителните сили (UNPROFOR) в Босна и Херцеговина.

    Както и в процеса срещу Радован Караджич, той призна, че UNPROFOR са използвали срещу нарушенията от страна на мюсюлманите "тежки думи", а срещу сърбите - "тежка артилерия и бомби". Роуз потвърди, че през 1994 г. САЩ и НАТО, в нарушение на всички резолюции на ООН, са започнали да въоръжават и обучават мюсюлманските военни подразделения в Босна и Херцеговина. "
  • 56 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 1 Отговор

    До коментар #49 от "Да, ама не!":

    Да бе да , стигна ли до

    " Роуз потвърди, че през 1994 г. САЩ и НАТО, в нарушение на всички резолюции на ООН, са започнали да въоръжават и обучават мюсюлманските военни подразделения в Босна и Херцеговина. "

    Да ти напомня това за US.райна 🤔
  • 57 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Мдаааа, явно Кола-кола вече е руска❗
    Явно и "Дънди Прешъс" вече е руска ❗
    Брей тоя Путин, как тайно завладял света 😀😀😀

    А ще искаш ли документ за собственост на фирмите 😉

    смИшник си ти , Андрешко,
    ГОЛ.ем смИшник ✔

    Коментиран от #58, #64, #65

  • 58 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    0 1 Отговор

    До коментар #57 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    "Кока -кола "
    /изв./
  • 59 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":


    Кока-Кола" е купила фабриката за бутилиране на минерална вода "Банкя" и едноименната търговска марка. Това съобщиха от българския офис на гръцката група "Кока-Кола Хеленик ботълинг къмпани" (Coca-Cola HBC), които заедно с компанията "Кока-Кола" (The Coca-Cola Company) са придобили 100% от "Минерални води - Банкя"

    Коментиран от #66

  • 60 Видях два бука! И реших тука!

    1 2 Отговор
    Всеки контакт с Путин !
    Няма срок ! Да му е за урок !
  • 61 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":


    Белгийският собственик на "Девин" отбелязва 100 години Spa Monopole и Spa Reine
    Кралят и кралицата на Белгия бяха специални гости за годишнината на завода и марката
  • 62 Миглена от Кремъл освободена!

    2 0 Отговор
    И в победата на Украйна убедена!
    Град Тервел, България.
  • 63 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Искаш ли още стотина ❓❓❓

    Не скачай неподготвен в по-горна дивизия❗

    ✔🎬✔
  • 64 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭

    2 3 Отговор

    До коментар #57 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    България не е светът, както си писал!
    А що се отнася до твоя идол Путин, то тоя престъпник се опитва да направи със света, това което руснаците са сторили с България. Опитва се да завладее света, за да го върне в средновековието, в което самите руснаци живеят.

    Коментиран от #67

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Путин

    4 0 Отговор

    До коментар #59 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Еееее......, как пропуснах тая фабриката за бутилиране на минерална вода "Банкя"! о не се обади по-рано! Щеше и тя да е част от нашата, руска империя! Сега какво стана, мислех че цялата българска територия е мое владение, то излезе, че не било така!
  • 67 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 1 Отговор

    До коментар #64 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭":

    Путин не ми е идол , виж оня дето и под статия за дамски превръзки ще пише за него ❗
  • 68 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 1 Отговор

    До коментар #65 от "Да.........":

    Не ми давай наклон на
    работата О.Н.А.Я,
    че без да искам
    да не те О.П.И.К.А.Я
    ❗❗❗

    Коментиран от #69

  • 69 ХаХаХа

    2 0 Отговор

    До коментар #68 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Ти май само това можеш! Като чета, това което си писал, по-добре не се поти повече над клавиатурата, ами П.И.кай! В гащите, разбира се.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 пенко

    2 0 Отговор
    ПАК ВИ НАПОМНЯМ : - ПРИГОЖИН НЕ БИ ПЪТУВАЛ СЪС СТАРАТА /ЖЕРТВАНА / БРАЗИЛСКА БРАКМА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 72 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    2 0 Отговор
    "" Муамар Кадафи срещу световната общоприета „демокрация“,за която всяка държава бленува а още никъде не е постигната.

    Или 16 причини,за които беше убит:

    1. В Либия нямаше сметка за ток, електричеството беше безплатно за всички нейни граждани по време на управлението на Кадафи.
    2. Нямаше лихва по заеми, банките в Либия бяха държавна собственост и заемите се даваха на всички нейни граждани под 0% лихва по закон.
    3........"

    Приятно четене ❗

    Коментиран от #73

  • 73 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Ако това е диктатура, какво е демокрацията ❗❓
  • 74 Минувач

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха":

    И кое е прекрасното на статията - че Русия била потъпкала гаранциите за сигурността на Украйна, но не се казва, че САЩ потъпкаха договореностите за неразширение на НАТО. А те не само, че прилапаха цяла източна Европа, че накрая и за Украйна се полакомиха. Или, когато САЩ нарушава всяка своя договореност това трябва да се забравя и да не се казва??? Ами нека да попитаме - какво е НАТО, отбранителен съюз ли е, както е по дефиниция, или по-скоро нападателен. Нападат суверенни държави, без никакъв мандат от ООН, колко войни станаха??? Нападателно се разширяват и плъзват навсякъде.. Къде е Атлантика, къде е България, къде е Украйна, къде е Сърбия, къде е Ирак и Сирия... Къде е Атлантика в случая??? А ако имат претенции за някаква нужда от военна намеса някъде, не е работа на НАТО да организира това, а е работа на ООН, на Кейфор и т.н.. Но понеже НАТО е САЩ, НАТО е оправданието на САЩ да не иска мандат от стотици държави с право на глас от ООН, те го използват само за своите интереси и ... нападат!!!!!!! И убиват!!!!!! Това тая американска медия Политико не го споменава, хах. И САЩ изполваха и сега това тяхно НАТО да заплашат Русия вече до самата и граница, за да видят отговора. Мислеха си, че Русия няма правилен ход и при всяка ситуация САЩ ще са печеливши - или Русия ще клекне и ще се примири, а Украйна ще влезе в НАТО и вече САЩ ще контролират всяка възможна война с Русия с огромно предимство, че имат бази на границата им и украинско пушечно месо, или както с
  • 75 Минувач

    4 0 Отговор
    .....украинско пушечно месо, или както се случи Русия да започне война. А с тая война Русия да се изолира от целия свят и най-вече от Европа. Е, да ама САЩ не предвидиха, че останалия немарионетен свят ще видят нещата в истинския им вид и вместо от Русия, те ще се отдръпнат от САЩ, БРИКС никога не е имал толкова мощ и желания за членство, Африка започва и тя - никога не е заставала така твърдо срещу колонизаторите си. В крайна сметка, когато нещата тръгнат към промяна, както вече се случва с бума на десните, националистически и суверенни партии в Европа и България, това ще доведе до огромна промяна в световния ред до 5 години. Помни ми думата. Тогава ще ти е по-лесно да разбереш нещата, защото и медиите ще започнат да са по-обективни пред идващото неизбежно. И не ти говоря с руски плам, а националистичеки и анти-американски!
  • 76 инфо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха":

    Дааа, прекрасна заблуда за всички, които нямат мозък в главите си и лесно се манипулират. Жалко, че никога няма да го разберат.
  • 77 Пу Тин

    0 0 Отговор
    взриви и Северен поток. Преди поне добавяха модализатора хайли лайкли. Медиите съвсем го подкараха през просото.
  • 78 Бай Хой

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха":

    Щеше да е прекрасна ако насилието срещу белия хетеросексуален чове не е официалната политика на съвременния Запад. Демокрация няма има брутален контрол на масите. В тази битка даже и самите Укри са на страната на Русия. Ситуацията е бая по-сложна от колкото я описват От една страна Китайската малоумщина от друга либералното изкрейзеане ма Запад, ебаси избора. А укрите мрат по средта на тоя ужас.
  • 79 Брат ДАНКО

    0 0 Отговор
    Заблудени овце много Руска пропаганда 100 години в бг и европа А сега още повече Унас има идеална почва и много глашатаи ТОВА Е .......