Last news in Fakti

5 Ноември, 2018 17:47 5 090 0

Автокран премаза 31 автомобила

  • катастрофа-
  • пътнотранспортно произшествие-
  • инцидент-
  • китай

15 души загинаха и поне 44 бяха тежко ранени, след като автокран се заби в колона автомобили пред пункт за заплащане на пътна такса на магистралата между градовете Ланджоу и Хайкоу в китайската провинция Гансу, съобщава China Daily.

Пострадалите са откарани в близки болници, но лекарите не дават гаранция за живота на 10 от тях. Самият шофьор е получил само повърхностни наранявания.

Пред полицията 45-годишният Ли Фън обяснил, че спирачките на камиона отказали. Пунктът за плащане на пътни такси се намира в края на дълго спускане.

Властите обаче се съмняват, че шофьорът не се е справил с управлението на тежкия автокран поради липса на опит. Тежката злополука се случила при първия му курс по този маршрут.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА