Last news in Fakti

16 Декември, 2016 10:27 939 0

Mercedes бави решението си за заместник на Розберг

  • mercedes-
  • willams-
  • ботас-
  • розберг-
  • розберг-
  • заместник

Тимът ще обяви на кого се е спрял в началото на следващата година

Mercedes бави решението си за заместник на Розберг - 1
Снимка: БТА/АР

Mercedes ще обяви новия си пилот през януари 2017-а, потвърдиха от отбора. Първоначално Сребърните стрели заявиха, че партньорът на Люис Хамилтън ще е ясен до края на 2016-а, но това няма да се случи.

Явно обаче от тима срещат трудности при определянето на заместника на Нико Розберг, така че ще им трябва повече време, за да осигурят максимално добър пилот.

„Нищо не е планирано в периода от сега до 3 януари, когато се завръщаме на работа” заяви говорителят на Mercedes.

Валтери Ботас от Willams остава фаворит за позицията, но на този етап от настоящия му тим не го пускат и вероятно искат да си осигурят максимално добри условия по отношение на моторите, които ще получат, ако освободят финландеца.

От друга страна Willams не иска да се лиши от толкова опитна фигура предвид това, че догодина в отбора ще бъде дебютанта Ланс Строл. Паскал Верлайн е другата сериозна опция да партнира на Люис Хамилтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА