1 508 2

Шеф на ЦСКА-София в щаба на Любо Пенев

Пламен Марков ще подкрепи Пенев

Иво Стойнев

Бившият президент на Левски Томас Лафчис е отказал да влезе в екипа на Любослав Пенев за Конгреса на БФС. Бившият национален селекционер още не е обявил хората, на които ще разчита в битката срещу Борислав Михайлов, пишат "24 часа".

"Казах му, че за мен мачът е свирен и няма да се занимавам с глупости. Не приемам това състояние на българския футбол. Не мога да разбера на какво се радваме, но не ми се занимава. Били сме добре финансово, а са взети заеми. Няма приходи, само разходи", заяви Лафчис.

За сигурно име в екипа на Любослав Пенев се смята това на спортния директор на ЦСКА-София Пламен Марков. Двамата бяха заедно в националния отбор, но в обратната ситуация. Пенев бе помощник на Марков. Имало и някакви преговори с Красимир Балъков, но той предпочел да работи в родния Етър.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 555
  Отговор
  1 17:28  05.01.18
  Любо и Пламен Марков са сериозен тандем, дайте им шанс, по-лошо от сега няма как да стане, а пък другите материали не са по-убави от Любо :))
 • фен
  Отговор
  2 18:55  05.01.18
  храненче многознайковци трябва ли да е толкова тъп човек за да му стане ясно че двамата са поставени лица на един ХОБИТ срам ме е че бях привърженик на ЦСКА и че точно тия закопаха истинското ЦСКА

Напиши коментар:


Публикувай