Last news in Fakti

27 Октомври, 2022 11:20 1 480 3

Бетис ще почете Трифон Иванов срещу Лудогорец в Разград

  • бетис-
  • лига европа-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • трифон иванов

Испанското издание не съобщава по какъв точно начин „зелено-белите“ ще демонстрират признанието си към легендарния български защитник, носил екипа на севилския тим

Бетис ще почете Трифон Иванов срещу Лудогорец в Разград - 1
Снимка:

Испанският Бетис ще почете по време на днешното си гостуване на Лудогорец в мач от група „С“ на Лига Европа бившия български национал Трифон Иванов, съобщава сайтът „BeSoccer“.

Испанското издание не съобщава по какъв точно начин „зелено-белите“ ще демонстрират признанието си към легендарния български защитник, носил екипа на севилския тим. Отбелязва се, че село Самоводене, където Туньо почина на 13 февруари 2016 г. е само на 109 км от Разград.

В същото време в. „Диарио де Севиля“ публикува интересен спомен на местен фен от случка след завръщането на Трифон Иванов в Бетис през лятото на 1992 г.

„По време на предсезонната подготовка бях 16-годишен и посетих базата на Бетис. Тогава Трифон Иванов пристигна с колата си, отвори прозореца и ме извика. След това ми даде 5000 песети, за да му купя две кутии цигари. След това ми остави и рестото от 4400 песети“, разказва фенът на „зелено-белите“ Дани Бесера.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тони

    19 0 Отговор
    Туньо си остава завинаги МЪЖКАР!!!
  • 2 Още от дете...

    16 0 Отговор
    ВЕЛИК!!! Поклон пред теб, Туньо. За нас бе чест че успяхме да те гледаме на стадиона
  • 3 Ицо

    10 0 Отговор
    Да си оствят време да отскочат и до Велико Търново. Да видят спортното училище където е учил, да видят от къде е тръгнал, да се запознаят с историята.