Last news in Fakti

10 Април, 2023 17:22 866 1

Топ 5 на головете от 30-ия кръг във Висшата лига спират дъха (ВИДЕО)

  • висша лига-
  • голове-
  • футбол

Паднаха цели 28 попадения в общо десет срещи

Топ 5 на головете от 30-ия кръг във Висшата лига спират дъха (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Английската Висша лига навлиза в решителната си фаза от сезона, а головете валят във всеки един мач. През изминалия 30-и кръг паднаха цели 28 попадения в общо десет срещи.

Предлагаме Ви поглед върху петте най-красиви изпълнения от последния кръг в новата ни рубрика – „Гросмайсторите на Висшата лига“, пише Gong.bg

На пета позиция се нареди попадението на Габриел Жезус от Арсенал, който се разписа с глава във вратата на Ливърпул след центриране на Габриел Мартинели, с което покачи аванса на тима си на 2:0 на „Анфийлд“ в 28-ата минута.

Позиция е по-напред е друг гол от същия мач – този път откриващото попадение на Габриел Мартинели, който мина на слалом между защитата на мърсисайдци и плъзна елегантно топката покрай вратаря Алисон.

Третото място е за фантастичното воле на Матеус Нунеш от Уулвърхемптън, което се оказа единственото и победно попадение в мача срещу Челси.

На крачка от върха остана страхотният гол на Хюн-Мин Сон от Тотнъм, който откри резултата срещу Брайтън с безпощаден техничен удар в далечния ъгъл пред наказателното поле. Това беше още по-специално попадение за корееца, тъй като бе под №100 за него във Висшата лига.

Първото място безспорно обаче е за водещия голмайстор в първенството – Ерлинг Холанд. Норвежецът се разписа по изключително атрактивен начин срещу Саухемптън със задна ножица в наказателното поле след подаване на Джак Грийлиш, а изпълнението на звездата на Манчестър Сити не се нуждае от допълнителен коментар.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.