Last news in Fakti

2 Септември, 2023 21:00 5 797 2

Гаджето на Холанд открадна шоуто на жребия за Шампионската лига

  • ерлинг холанд-
  • изабел йохансен-
  • шампионска лига-
  • футбол-
  • жребий

19-годишната норвежка беше дошла на церемонията, за да бъде до аса на Манчестър Сити, който бе избран за футболист на годината на УЕФА през миналия сезон

Гаджето на Холанд открадна шоуто на жребия за Шампионската лига - 1

Приятелката на Ерлинг Холанд – Изабел Йохансен, открадна шоуто по време на жребия за групите на Шампионската лига, пише "Телеграф".

19-годишната норвежка беше дошла на церемонията, за да бъде до аса на Манчестър Сити, който бе избран за футболист на годината на УЕФА през миналия сезон. Докато Холанд приемаше наградата, камерите се насочиха към красавицата, която изглеждаше зашеметяващо в черната си рокля.

Изабел също е футболистка, като се запознава нападателя, докато двамата играят за норвежкия Брине. Въпреки че Холанд държи личния си живот в тайна, се смята, че започват да се виждат с брюнетката по време на престоя си в Борусия Дортмунд. По това време мацката работи на половин работен ден в моден бутик.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мале мале

    6 1 Отговор
    Няма такъв израз на български, не превеждайте буквално от английски, юроди!
  • 2 в кратце

    2 0 Отговор
    В моден магазин,в закусвалня,на гарата,в парка,в автомивка,където и да е,харесал си я е пича и са си станали близки.