Last news in Fakti

2 Ноември, 2023 15:17 872 4

Селекционерът на Унгария: България не е топ отбор, но без подценяване

  • футбол-
  • унгария-
  • българия-
  • национален отбор-
  • марко роси

В София трябва да сме разумни, защото в Литва разбрахме от първа ръка какво се случва, когато не сме напълно концентрирани

Селекционерът на Унгария Марко Роси заяви, че отборът му не трябва да подценява България при гостуването в София. Маджарите се нуждаят от една точка, за да подпечатат класирането си за Евро 2024, като се надяват да се поздравят с визи за Германия още тук.

“Въпреки че България не е топ отбор, не трябва да се подценява. В София трябва да сме разумни, защото в Литва разбрахме от първа ръка какво се случва, когато не сме напълно концентрирани. Докато не вземем точката, която ни е необходима за класиране, не можем да бъдем спокойни. Най-добре ще е да победим в София и да чакаме мача с Черна гора спокойни”, каза Роси пред медиите в Унгария.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    8 0 Отговор
    Хахаха, не е топ отбор. Човекът колко е учтив само, а ние реално сме на нивото на Гибралтар и Лихтенщайн. Фарьорските Острови и Люксембург могат спокойно да ни зашият 3-ка
  • 2 Чики Рики

    5 0 Отговор
    Пич ! Дая да направиме едно хиксче,че Перуката и другите убитаци ще ги линчуват.
  • 3 име

    6 0 Отговор
    За първи път искам бълггарски отбор да бъде смачкан и унижен. Дано ни бият с едно 4-5:0 докато се разхождат по терена. Да видим после как се работи футболист по чалготеките. Парите излязоха от спорта препрани и вече не е актуално да се пере през футбола. И логично футболистите се оказват на дъното на социалната стълбица където им е мястото. Погледнете къде е ББорисов - нали и той е футбудалист. Да ни попиляват и да се свършва и стига разни са се хрантутили около тоя футбол. Футбол - имаше.

    Коментиран от #4

  • 4 БСП за България и Радев

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "име":

    Реално Илиян Илиев ще ги затвори във Варненско катеначо и ще спукат топката, но ще завършим 0:0