Last news in Fakti

11 Април, 2024 06:45 869 1

Леандро: Байерн Мюнхен показаха, че могат да ни наранят

  • леандро тросар-
  • байерн мюнхен-
  • лондон-
  • футбол-
  • шампионска лига

Ако сме на топ ниво, можем да ги победим

Леандро Тросар вярва, че с топ представяне в реванша Арсенал може да елиминира Байерн Мюнхен, след като първият двубой между двата тима завърши 2:2 в Лондон. Белгиецът изравни за Арсенал 14 минути преди края на редовното време в първата среща, след като се появи на терена като резерва.

"Те показаха, че могат да ни наранят, така че трябва да работим за следващата седмица", каза Тросар пред клубния сайт. - Ако сме на топ ниво, можем да ги победим. Да се надяваме, че ще го направим", вярва той.

"Самочувствието ни е налице, играхме много добре последните седмици и месеци. Беше страхотен гол за нас и чудесно чувство. Важно е да отидем в Мюнхен и да постигнем резултат", каза още футболистът.

"Чувствата ми са смесени. Започнахме много добре през първото полувреме. Първите 15-20 минути можеше да вкараме два или три гола. И след това видяхме качеството им, особено индивидуално. Те са силни на контраатака. В края бяхме късметлии с изравняването. Ще бъде тежък мач", каза за реванша белгиецът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По тупи

    0 0 Отговор
    голове не бяха получавали в Арсенал!