Last news in Fakti

25 Октомври, 2015 07:15 9 213 5

Как от Honda Shadow се прави дизайнерски "космолет"?

  • honda-
  • shadow-
  • henderson-
  • kj streamliner-
  • къстъм байк
Honda Shadow е един, доволно разпространен в цял свят чопър, който обаче не се откроява особено от останалите конкуренти в сегмента. Но във Виетнам тунинг специалисти успяха от сериен мотоциклет Honda Shadow да направят един силно впечатляващ и направо футуристичен апарат.
 
За образец пък е използван уникалния 85-годишен мотоциклет Henderson KJ Streamliner. Той е пуснат през 1930 година, по време, когато много от конструкторите експериментират с напълно обтекаеми форми, опитвайки се да достигнат съвършена аеродинамика. Вижте повече за чудесния къстъм байк.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо поп

    0 0 Отговор
    Возилото е прилично,но ако някой в нашата демокрация
    се появи с подобно изделие на пътя,полицаите има да му
    се радват като на шестица от тото.Ще му спукат трътката от
    глоби за промяна на конструкцията.По това се познават
    държавите където има реално свобода,и като у нас с
    псевдосвобода или псевдодемокрация.
  • 2 вундерКИН

    0 0 Отговор
    Дядо попе а да си се замислял какво ще стане ако всеки тръгне да модифицира и променя конструкцията на возилото си ? Производителите харчат милиони за тестове за безопасност ,но винаги ще се намери някой с нелегална модификация застрашаваща при удар неговия живот и този на пешеходците и другите шофьори .Какъв шанс има един пешеходец да оцелее например при удар в модифициран джип с ролбари ? Управлението в доста от случаите на модифицирани мотоциклети е уникално трудно - примерите в нета са много как шофьорът на такъв кош едвам го удържа на 2 гуми на косъм да падне на земята - какво остава пък за каране с такава кочина ? Затова си има стандарти за безопасност които требе да се следват а не всеки да си прави каквото му скимне ! Пример с кола - при модифициране на двигателя за по голяма мощност ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да се модифицира и спирачната система ,поради факта че не е изчислена за по голяма мощност следователно спирачният път ще е по голям което автоматично прави тази кола потенциален убиец на пътя ! Затова дядо попе си има технотест в България и подобни комисии в цял свят за да няма КАРМАГЕДОН(ако си я чувал изобщо тази игра) по пътищата -КАПИШ ?
  • 3 Галант

    0 0 Отговор
    Прав е попа!

    Коментиран от #4

  • 4 вундерКИН

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Галант":

    Прав е грънци
  • 5 НЕвундерКИН

    0 0 Отговор
    А как точно по-голямата мощност увеличава спирачния път? По скоро по -високата скорост го прави, А? Аман от тролове.....