Last news in Fakti

24 Август, 2022 17:29 3 232 1

Renault превърна електрическото Kangoo в „мотел“

  • renault-
  • kangoo-
  • кемпер

„Баничарката“ претърпя преработки, за да се преобрази в уютен кемпер

Renault превърна електрическото Kangoo в „мотел“ - 1

В края на 2020 година Renault обнови една от най-популярните „баничарки“ Kangoo и предложи на клиентите си няколко варианта между които да избират, включително в пътнически или товарни конфигурации с пет или седем места, както и с по-късо или по-дълго междуосие. Сега от френската компания добавят още един вариант на Kangoo, който носи името Hippie Caviar Motel и е подобен на концепта Hippie Caviar Hotel, базиран на буса Traffic.

Renault превърна електрическото Kangoo в „мотел“

За този проект е използвана удължената версия на Kangoo с електромотор с мощност от 120 конски сили и батерия с капацитет от 45кВч. Според Renault, кемперът може да измине до 285 километра с едно зареждане, а 30 минути на зарядната станция осигуряват допълнителни 170 километра.

Renault превърна електрическото Kangoo в „мотел“

От Renault не споделят снимки на интериора към момента, но разкриват, че в него можем да открием сгъваемо легло, което може да се използва и като допълнителни седалки, както и няколко рационални места за съхранение, специално създадени за спортна екипировка. В духа на зелената енергия, Renault допълва, че в интериора са използвани множество рециклирани материали.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    7 0 Отговор
    Ще има къде да се спи,докато зарежда батерията.