Last news in Fakti

7 Декември, 2022 17:54 1 608 5

Bentley пусна нова серия парфюми

  • парфюм-
  • bentley-
  • aston martin

Стъклената бутилка е с вграден камък

Bentley пусна нова серия парфюми - 1

Днес забелязваме силно присъствие от страна на лайфстайл екипите на британските марки и след като по-рано ви разказахме за лимитираното уиски на Aston Martin, сега друга компания от Острова пусна стилен аксесоар за своите клиенти. За разлика от алкохола на Aston Martin, Bentley представи серия от парфюми, разработена заедно със специалистите от Firmenich.

Стилните бутилки са вдъхновени от интериора на Bentley и дървените апликации в него. В преданата част на стъклените шишенца е поставен и истински камък със съдържание на кристали. От Bentley казват, че се предлагат няколко мириса, които са направени по специална еко технология.

Всяка бутилка е изцяло самостоятелно направена, което прави фалшифицирането ѝ изключително трудно. Всеки един от парфюмите е наличен в сайта на Bentley с цена от 80 евро за 100мл.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    7 2 Отговор
    Винаги интересни бутилки , и винаги безинтересни парфюми !!!
  • 2 Механик

    3 1 Отговор
    Докато има шиленца, ще има и касапи.
  • 3 един от стадото

    1 2 Отговор
    глупаци. Най британския аромат е на Ярдли. Захранва двореца и винаги съм си мислил, че там ухае на него. Винаги са ме питали на какво мириша. Ми на скот и Ярдли казвам- и във Бъкингам я няма тази комбинация. Тя в същност е само в главата ми, но е вродена по наследство. Иначе съм от години с него

    Коментиран от #4

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Катафалки

    2 1 Отговор
    Не се купуват колите им и минават на парфюми, утре може и на бонбони!