Last news in Fakti

4 Август, 2023 11:41 1 669 1

Hyundai и Qualcomm сключиха ново споразумение

  • hyundai-
  • qualcomm-
  • snapdragon

Двете компании ще си сътрудничат за инфотеймънт системите на корейците

Hyundai и Qualcomm сключиха ново споразумение - 1

Hyundai и Qualcomm си сътрудничат от повече от 10 години, но сега двете компании подписаха ново споразумение в което уреждат обща разработка. Популярните брандове ще си сътрудничат в създаването на нови инфотеймънт системи за корейската компания в бъдещето.

По-конкретно, компаниите ще си сътрудничат в създаването на инфотеймънт системи за специализирани автомобили, като такива работещи в логистиката, доставките, здравеопазването и други. Технологичната компания ще помогне на корейците със своите платформи и услуги, като позволи по-лесни процеси за шофьорите на споменатите вече превозни средства.

Благодарение на новото поколение Snapdragon Automotive Cockpit, Qualcomm обещава ниска консумация на енергия, която да не пречи на качеството на услугите. В същото време системата поддържа и изкуствен интелект, който се адаптира към функциите и дейностите на шофьора.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мнение

    0 0 Отговор
    Ееех тоз изкуствен интелект, как ли оцеляваше човечеството до сега без него?!
    Сега при някои хора естествения интелект намаля и май компенсират с изкуствен?!

    Железният принцип е следния:
    Като работи, не го пипай, щото ще го развалиш!
    Гледам от хилядите обновления на операционни системи, последните са станали под всякаква критика! Два часа търсих къде е функцията за премахване на дублиращи се телефонни номера при най-новия андроид, а то трябвало да ги качиш на "облака" в гуглето за да може изкуствения интелект да ти каже, че се повтарят и да ти предложи да ги "съедини"?!
    Вече на хората се премахва свободния избор, а се налага винаги да си свързан онлайн и да правиш квото ти кажат?!
    Например времето не върви, ако не си дал куп разрешения за местоположение и обратна връзка свързана с предоставянето на данни?!
    Как ли вървеше на старите версии без тия разрешения?!

    Много хора се чудят (и аз в това число), как капацитета на батериите се вдигна от 1000 mAh на над 5000 mAh, а животът на телефоните се намали от 4-5 дни при умерено използване на старите, на 2-3 дни при новите телефони?!

    Един куп реклами и следене буквално съсипват живота на батерията.
    Май пак идва времето на обикновените телефони или абсолютно никакви мобилни телефони!