Last news in Fakti

13 Август, 2023 11:30 7 545 1

Google изненада всички с нов Android

  • google-
  • android-
  • android 14

Петата бета версия не бе планирана

Google изненада всички с нов Android - 1

Миналият месец от Google разпространиха Android 14 Beta, като се очакваше това да е последната версия, преди да видим стабилен софтуер от технологичната компания. Следвайки първоначалния си план и графиката, която до момента бе съвсем точна, Google пусна последната тестова версия на операционната си система през юли.

Сега, компанията изненада всички, като пусна пета версия на бета софтуера, която поправя грешки и бъгове от предходната версия. Макар от Google да казват, че това е било планиран ъпдейт, то всички очакваха следващото обновление на Android 14 да донесе първата стабилна версия без означението Beta.

От Google отричат да са споделяли, че след Android 14 Beta 4 ще видим стабилна версия и споделиха следните думи в официалния си блог: „До официалното пускане на Android 14 остават броени седмици, затова днес ви представяме Beta 5 – последната планирана актуализация в нашата бета програма за Android 14. Това е последният шанс да се уверите, че приложенията ви са готови и да предоставите обратна връзка, преди потребителите, които не са в бета-програмата да започнат да получават Android 14. За да ви дадем възможност да тествате приложенията си на устройства, обхващащи множество сценарии, Android Beta 5 е налична и за Pixel Tablet и Pixel Fold, в допълнение към останалите поддържани устройства от семейството Pixel.“


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепа

    4 3 Отговор
    Още на първата дума- грешка.