Last news in Fakti

21 Август, 2023 15:55 2 808 1

Caviar представи Barbie смартфони на базата на Galaxy Z Flip 5 и iPhone 15 Pro

  • iphone-
  • barbie-
  • galaxy z flip 5-
  • iphone 15-
  • caviar

Аксесоарите включват и Galaxy Watch 9

Caviar представи Barbie смартфони на базата на Galaxy Z Flip 5 и iPhone 15 Pro - 1

Caviar e компания, която е добре позната със своите екстравагантни персонализации на мобилни устройства и хората зад нея току-що пуснаха най-новата си колекция, наречена #Barbiecore. Устройствата включени в нея получават преобразяване със задължителното злато и диаманти в стила на Barbie и модерния напоследък филм за нея.

Устройствата, които са включени в програмата са Samsung Galaxy Z Flip5, както и все още не представените Apple iPhone 15 Pro, Pro Max и Watch Series 9. Персонализираните смартфони включват емблематичната обувка на токчета, като сгъваемия модел е с пухкав помпон от изкуствена кожа. Има и лазерно гравиране на златния панел в дизайна на обувката, както и 49 искрящи рубина на гърба.

iPhone 15 ще има 61 кристала Swarovski около на камерата, а гърбът ще е от алигаторска кожа в розов цвят. Като всичко това ще е комбинирано с 24-каратово злато за останалите елементи.

Apple Watch Series 9 ще има изработен по поръчка корпус от неръждаема стомана 316L с покритие Rose Gold PVD, златни декоративни болтове, закопчалка и въртящ се бутон с каишка от розова гума.

И трите дизайна се предлагат в ограничен тираж - само 99 броя на брой с цени започващи от 7990 долара за смартфоните.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кичка

    3 1 Отговор
    Голям кич ,голяма цигания! Тфа на някоя чалгаджийка ще и подхожда