Last news in Fakti

27 Август, 2023 11:30 1 485 3

Продава се волан от състезателно Porsche за 18 хил.лв

  • porsche-
  • волан-
  • симулатор-
  • gt3

Кормилото може да се използва за симулатор

Продава се волан от състезателно Porsche за 18 хил.лв - 1

Porsche добави нов аксесоар в гамата си, който вероятно ще се хареса на повечето геймъри, особено тези, които търсят най-доброто преживяване зад симулатора. Става въпрос за специален волан от Porsche 911 GT3 Cup, който е преработен, за да може да се използва на различни конфигурации с компютър с помощта на педали и всички други принадлежности на модерните симулатори.

От Porsche казват, че ще направят само 150 копия от този волан, като всеки от тях е оригинален от 911 GT3 Cup, разработен от инженерите на компанията, които са се погрижили за всички функции.

Porsche дори подробно описва от какво точно е направен волана, включително 36% въглеродни влакна, 22% полиуретан, 19% алуминиеви сплави и 2% специални метали. Автомобилният производител обещава, че изключителната твърдост на волана му позволява да осигури изключително реалистични вибрации, които съответстват на неравностите и бордюрите, които може да се изпитат в играта.

Конфигурацията е снабдена с USB порт, който поддържа plug-and-play съвместимост с повечето компютърни симулационни състезателни игри. Дванадесетте бутона отпред и двойката отзад работят по същия начин, както в истинския автомобил GT3 Cup. Насочените напред бутони са с подсветка и разполагат с регулируеми настройки за яркост. Разбира се, всичко това си идва и с цена, която в конкретния случай е 18 хиляди лева.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жорж

    5 0 Отговор
    Продава се копче от сако на Шумахер.
  • 2 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    4 1 Отговор
    Продавам 4 броя оригинални тасове от ВАЗ 2103,
    закупен през 1974 година за половината пари - само 9000 лв...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.