Last news in Fakti

23 Септември, 2023 11:31 3 580 4

Ето го евтиния Pixel 8a

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8a

Смартфонът трябва да се появи през 2024-та

Ето го евтиния Pixel 8a - 1

В типичния за Google стил, компанията не успя да скрие най-новия си смартфон и ето, че в интернет отново бяха публикувани снимки на бъдещото устройство на марката. Смартфонът, който вероятно ще носи името Pixel 8a трябва да се появи на бял свят през 2024-та, като ще послужи като по-евтина алтернатива на Pixel8, който трябва да дебютира съвсем скоро.

На пръв поглед можем да видим, че новият смартфон с много по-заоблени страни от другите смартфони на компанията. Той е запазил дизайнерския език на компанията с хоризонтална лента в задната част, където са разположени два сензора на камерата, както и светкавицата.

В предната част можем да видим, че има по-дебели рамки от тези с които сме свикнали до момента, а в горната част е оставен малък прорез за предната камера. Страничните рамки също изглеждат дебели като запазват синия цвят.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Анонимен

    3 2 Отговор
    Сегашните им модели са по-хубави. Защо е толкова дебел, като камерата се намира в изпъкналата част. Като дизайн се връщат назад, вместо да се развиват.
  • 3 Джон

    0 5 Отговор
    Тури му още една лепенка на рози боклукт

    Коментиран от #4

  • 4 Тод

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Джон":

    Ти си тури лепенки на айфон да не му се изтърка титана?