Last news in Fakti

2 Май, 2020 16:17 1 638 0

Ливърпул няма да привлече нито един нов футболист през това лято

  • ливърпул-
  • селекция-
  • футбол-
  • коронавирус

Ливърпул е един от отборите, които вече правят и калкулации на финансите си при положение, че сезонът не бъде завършен, както и при вариант, при който и следващата кампания се проведе без публика

Ливърпул няма да привлече нито един нов футболист през това лято - 1
Снимка: БГНЕС

Почти сигурният шампион на Англия Ливърпул няма да привлече нито един нов футболист през това лято, пишат медии на Острова. Причината е финансовата криза, породена от пандемията желанието на клуба да се приспособи към новата реалност.

Лидерът в Премиършип е със значително по-малко постъпления и смята да ореже разходите си. Според "Мирър" при нормална обстановка мърсисайдци щяха да се опитат да привлекат Тимо Вернер и Хусем Оар.

Ливърпул е един от отборите, които вече правят и калкулации на финансите си при положение, че сезонът не бъде завършен, както и при вариант, при който и следващата кампания се проведе без публика.

В този случай мърсисайдци ще губят по около 3 милиона паунда на мач или около 100 милиона, ако целият сезон се проведе при закрити врата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА