Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 10:36 8 406 2

Кухненска подправка помага при разширени вени

  • разширени вени-
  • лечение-
  • индийско орехче

Лечението на разширените вени изисква направата на специална тинктура от индийско орехче

Всички вие някога сте се сблъсквали с неповторимия аромат на индийското орехче. Тази подправка успява да намери приложение в кулинарията. Благодарение само на една щипка от нея ястията придобиват завършен вкус и свой собствен почерк, пише Actualno.com.

Едва ли някога сте предполагали, че с индийското орехче можете да подпомогнете лечението на разширените вени. Важно е да се знае, че когато става въпрос за лечение на разширени вени, се използва цяла ядка, а не прах, който обикновено се използва в кухнята.

В целите ядки се съдържат всички онези ползи, от които се нуждаем, ако искаме да спомогнем лечението на разширените вени. Разбира се, след като си го набавим, ще е нужно да го настържем с ренде или да го смелим в кафемелачка, както ни е по-удобно. Лечението на разширените вени изисква направата на специална тинктура.

Как се приготвя лек с индийско орехче за разширени вени?

В половин чаша вряла вода се добавя една чаена лъжичка индийско орехче. След това сместа трябва да се охлади и едва след това се добавя една чаена лъжичка мед към нея. 45 минути по-късно тинктурата е готова за консумация. Важно е да се пие преди хранене, 15 минути по-рано.

Ето и една рецепта за капки с индийско орехче:

Нужно е да настържете близо 100 грама индийско орехче и към него да добавите половин литър алкохол. Тази смес се съхранява за период от 10 дни на прохладно и лишено от слънчева светлина място. 2 пъти на ден, преди хранене, се приемат по 30 капки от течността. Продължителността на лечението е добре да продължи 3-4 месеца. Разбира се, това е само средство за подпомагане оздравяването на разширени вени. Задължително е преди това да се консултирате с медицинско лице и да ви бъде назначено лечение, ако състоянието ви го изисква.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милкана

    1 0 Отговор
    Имам разширени вени на десния крак и ги мажа с Лицерол. Това е най-ефикасното мазило което съм ползвала.
  • 2 Кина

    0 0 Отговор
    Наистина най- добрия продукт. Даже ми оправи и кожата на краката.