Last news in Fakti

18 Май, 2010 20:50 2 514 0

Новости от БАТА Агро на щанда на "Оптиком" ООД

  • оптиком-
  • jcb-
  • laverda-
  • landini-
  • monosem-
  • sulky-
  • ovlac-
  • бата агро

Саша Маркова, farmer.bg

Фирмата представи продукти на високо техническо и технологично ниво, но не на последно място постави и цената, така че машините да бъдат достъпни за всички земеделци. Специален JCB камион беше част от щанда на фирма „Оптиком”, където се проведе агроигра с атрактивни награди за фермерите, а за децата имаше много забавления и изненади.

Акцент в предлагането на техника бяха марките: JCB, Laverda, Landini, Monosem, Sulky, Ovlac.

Новост бе тракторът JCB – 7230 Fastrac с мощност 230 к.с. с подобрения като управление на предния мост с GPS. Най-продаван на нашия пазар е телескопичен товарач 531-70 Agri с 3100 кг товароподемност и 7 метра височина на повдигане.

От италианския производител Laverda бяха показани два комбайна – Laverda М 306 и по-малкия Laverda REV 225, първият от които е със значителни подобрения във всички части – хедера, вършачен апарат, сламонадробител.
Най-малкия комбайн от серията Laverda REV 225 е с 5,4-метров хедер и е подходящ за малки и средни земеделски стопанства.

От марката Landini новост е тракторът 7-210 с изцяло нова конструкция, мощност 200 к.с. и с голям запас от въртящ момент. Двигателят е оборудван със системата Dual Power, чрез която мощността нараства до 14% при използване на ВОМ. Последна новост на Landini е тракторът Rex с двигател 83 к.с. – нова генерация на традиционния лозаро-овощарски трактор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА