Last news in Fakti

14 Февруари, 2023 19:48 2 402 2

Наследникът на Aventador се появи в интернет по-рано от плануваното

  • lamborghini-
  • aventador-

Кадри на Lamborghini-то бяха публикувани в социалните мрежи

Наследникът на Aventador се появи в интернет по-рано от плануваното - 1

Наследникът на Lamborghini Aventador ще дебютира официално в края на месец март и от италианската компания полагат сериозни усилия, за да скрият колата преди официалната ѝ премиера. Както, обаче, често се случва, кадри на колата бяха публикувани в социалната мрежа в Instagram профила на automotive_mike.

Снимките са две на брой и изглежда, че са взети от 3D конфигуратор или друга подобна програма, която представя рендър на колата. Въпреки това, формите на италианския суперкар са ясно видими, както и всички нейни детайли. Все още не е ясно кой точно е източникът на снимките и до колко са достоверни те, но има голям шанс следващото Lamborghini да изглежда точно по този начин.

Ако това се потвърди, то ще видим изцяло нов дизайн с по-агресивна визия с нови светлини с характерния за марката “Y” елемент, както и по-голям въздуховод в страничната част, зад предните врати. Той ще осигурява свеж въздух на 6.5-литров V12, който ще работи заедно с електромотор, за да достави още повече мощност. Към момента не е ясно колко точно ще бъде тя, но очакваме сериозно подобрение спрямо Aventador. В задната част също виждаме подобни “Y” мотиви, както и елементи от Sian. Такива са ауспусите между стоповете и дифузьорът в долната част.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смех !

    0 6 Отговор
    Прилича на настъпено бмв .
  • 2 Феручо

    5 1 Отговор
    Предните врати... 🤣