Last news in Fakti

8 Април, 2023 10:29 2 474 8

Продават изключително рядко Lamborghini Reventon

  • lamborghini-
  • reventon-
  • aventador

От модела са направени едва 20 екземпляра

Продават изключително рядко Lamborghini Reventon - 1

В интернет пространството се появи интересна обява за продажбата на едно от най-редките Lamborghini-та правени някога. Става въпрос за модела Reventon от който са направени едва 20 броя. Колата е произведена през 2008-ма година и е номер пет от всички произведени коли. Първоначално колата е произведена за кандаския пазар, където прекарва няколко години в лична колекция, но след това бива преместена в Щатите, където се продава в момента.

За последните 15 години суперколата е изминала едва 735 километра и както може да предположите, състоянието е перфектно. Цветът е характерния за модела Grigio Reventon с 18-цолови джанти. Дизайнът на колата е вдъхновен от най-бързия изтребител, което е и основната причина за този „стелт“ дизайн. По-късно тези форми могат да бъдат намерени и в Aventador.

Колата разполага с 6.5-литров бензинов V12 двигател с 641 конски сили. Интериорът от своя страна е решен в черна кожа и зелена алкантара за корите на вратите, колонките и част от седалките. Колата пристига с пълна сервизна история, а към момента на писане, цената на колата е достигнала 1 318 630 евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво

    5 0 Отговор
    Капиталистите умеят да правят качествени и красиви коли
  • 2 мили

    1 3 Отговор
    Милата колица.Куп желязо за
    милион.Вярно гроздето е кисело,
    ала с просвет 5 см ,тази спринцовка
    не може да обходи околовръстното,
    камо ли работа да свърши.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Факт

    3 3 Отговор
    Няма нощо по нелепо от автомобилите на ламбо и ферари бугати и зонда.Гаражни кралици.

    Коментиран от #5

  • 5 Ако

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Факт":

    се беше возил в тия "гаражни кралици" щеше да разбереш, че това е като да имаш частен лунапарк в гаража си, и да го пускаш когато си поискаш. Аз съм се возил в Ф360 Модена и в Авентадор. Изродско е. Друг е въпроса, че това не са коли за хора без пари, но то с всичко в живота е така.

    Коментиран от #6

  • 6 Факт

    1 4 Отговор

    До коментар #5 от "Ако":

    Гаражните кралици са ясни неизползваеми.
    Изродско е друго как семеен седан ги прави на луди тия легени с возия на киткар.

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Фактичкоо

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Факт":

    пак ли за умрели тесли ще ми се пенявиш….
    Още по-смешно е как леко натегнати съвременни хечбеци с 4-цилиндрови турбо мотори правят рошави ел. тротинетките….
  • 8 Ако

    1 2 Отговор

    До коментар #6 от "Факт":

    Както казах, когато си си навил на пръста, ще ми докараш и от девет кладенеца вода. Не съм казвал, че други коли не могат да докарат нещо подобно като усещане, тъй че явно търсиш някакво противопоставяне, което го няма. И за да сме съвсем точни - тия седани за които говориш, като ги караш в максимален режим 5 минути, след това трябва да ги гасиш в морето. Има и мнооого други неща, които явно не знаеш за "гаражните кралици", но да приемем просто, че гроздето е леко кисело ....