1 474 3

Георги Кадиев: Делян Добрев си е направил паралелна община в Хасково

Имаме Кумгейт, каза лидерът на Нормална държава

Венцислав Михайлов

Делян Добрев си е направил паралелна община в Хасково, каза в предаването „Тази сутрин” по bTV лидерът на “Нормална държава” Георги Кадиев.

„Имаме „Кумгейт” в Хасково”, коментира той.

„Не може да вкараш шестима от роднините си - какво означава съпругът да бъде председател на комисия по бюджет и финанси, а съпругата да е директор на финансовата комисия. Съпругът контролира съпругата и това са хората, които отговарят за обществените поръчки и са най-ключовите позиции в общината, посочи Кадиев.

Той поиска ГЕРБ да изтеглят Делян Добрев. Призова и БСП като опозиция да изтеглят депутата си от Свиленград, който е спечелил поръчки за саниране в Хасково и ги е дал за под изпълнение на фирми на зетя на Делян Добрев.

„Държавата и ъндърграундът все повече се сливат”, коментира още Кадиев.

По думите му все повече България става държава на мафията. „Формата на управление все повече става корупция, а не демокрация. Можеш да си купиш съд, съдебно дело”, допълни лидерът на „Нормална България”.

По казуса с „Дунарит” според него държавата нагазва с ботуши в частни правоотношения и се опитва да изземе бизнеса.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Русенец
  Отговор
  1 11:19  28.09.17
  Браво на Кадиев , но защо той и толкова много силни личности напуснаха БСП и я направиха слаба и безлична ? Сега бившата СДС-арка Корнелия ще трябва да спасява партията - смешна история ! Всички работят в подкрепа ГЕРБ, да изкара поне още 2 мандата с такава разединена опозиция, от умни, но ЕГОистични хора !
 • Насрани ама нагли
  Отговор
  2 11:26  28.09.17
  Какво ще отговори Кадиев за неговият токгейт който върти със завършилата география жена? По-нагъл л..номет не съм срещала.
 • КОНДУКТОРА
  Отговор
  3 13:36  28.09.17
  МАШАЛА, ЕВАЛА, ТЕ ТЪЙ СЕ ГРАДИ. ДЪРЖАВА. МИ , ЦЯЛ СВЯТ ДА КОПИРА ТОВА БЪЛГАРСКО ЧУДО. НЕЩО КАТО ИНОВАЦИЯ, И РАЦИОНАЛИЗАЦИЯ, И ЕФЕКТ ---- перфект. ЕВРИКААА.

Напиши коментар:


Публикувай