Last news in Fakti

29 Февруари, 2016 10:57 904 0

Георги Миланов с тежка контузия

  • миланов-
  • грасхопър-
  • контузия-
  • връзки

Националът бе изнесен на носилка от терена в 20-ата минута

Георги Миланов с тежка контузия - 1
Снимка: БТА/АР

Националът Георги Миланов най-вероятно е получил тежка контузия по време на двубоя на новия си отбор Грасхопър срещу Вадуц от първенството на Швейцария. Преотстъпеният от ЦСКА (Москва) полузащитник започна като титуляр, но след само 20 минути игра беше изнесен на носилка и заменен. Според първоначалните прогнози става дума за увредени или дори скъсани връзки, като се очаква повече информация.

Двубоят завърши 1:1 след гол на Мунас Дабур от дузпа в 25-ата минута в полза на "скакалците" и изравнително попадение на Армандо Садику в 52-ата минута за домакините. С това равенство срещу предпоследния в класирането тимът на Грасхопър остава втори, но вече е на 15 точки зад лидера Базел.

Това беше едва втората среща на Миланов след трансфера му от Русия. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА