Last news in Fakti

30 Ноември, 2015 10:35 3 004 2

Джеръми Кларксън представи куриерски дрон

  • дрон-
  • джеръми кларксън-
  • amazon

Бившият водещ на Top Gear Джеръми Клаксън не само работи над новото си автомобилно шоу за Amazon, а и помага на платформата да рекламира новите си фирмени дронове за доставка на поръчки.

Във видеото по-долу Кларксън разказва за особеностите в конструкцията на Prime Air и като цяло за възможностите на новия летателен апарат. Иновацията е способна да се издига на височина 120 метра и да пренася товари с маса 2.2 килограма.

Дронът може да изминава автономно разстояние от 24 километра, като това разстояние той преодолява за 30 минути. Апаратът е оборудван и с автоматична система за следене, като по този начин избягва препятствия по пътя си. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Dimo

    0 1 Отговор
    Като гледам с какво хубаво качество са рекламите на амазон, с нетърпение очаквам да гледам и топ гиър със същото :)
  • 2 georgi

    1 0 Отговор
    Това е хубаво,но ако кацне при българин,няма да си го намерят.