Last news in Fakti

25 Август, 2023 12:10 2 974 3

Porsche и Puma празнуват 60-годишнината на 911 със специални обувки

  • porsche-
  • puma-
  • обувки-
  • маратонки

Двата чифта ще са направени в лимитирана серия

Porsche и Puma празнуват 60-годишнината на 911 със специални обувки - 1

Porsche обяви днес, че Puma ще създаде два чифта обувки в лимитирана серия, вдъхновени от 911 S/T и оригиналното 911 S(T). Изработени в два стила, всеки от тях представлява автомобила, който почита и ще бъдат произведени в леко различаващи се бройки, така че не всеки ще може да получи и двата.

Първият чифт е изпълнен в светлосиньо и е вдъхновена от първия модел. Нейният по-тънък профил има за цел да отрази по-малките размери на 911 S(T), а на петата на всеки чифт ще бъде изписан номер 56 в знак на почит към дизайна на автомобила, насочен към пистата.

Обувките са изработени в комбинация от гладка кожа и велур, имат червени контрастни шевове и емблема с решетката на 911 на езика). В чест на годината, в която е създаден първият 911 S(T), Puma ще произведе само 1 972 броя от тези обувки, като всяка от тях ще бъде снабдена със сериен номер, за да покаже своята уникалност.

Междувременно по-новият модел 911 S/T е вдъхновил чифт по-модерни сиви маратонки. Цветът е избран така, че да имитира цвета Shore Blue Metallic, в който се предлага автомобилът. Също като колата, маратонките се предлагат с вътрешност в кафява цвят.

По-модерната обувка ще носи и номер 63, който е препратка към първата моделна година на оригиналния модел 911, както и надпис Porsche на петата. Тя ще има и червени акценти, в допълнение към една червена и една черна връзка, което е общо и за двата чифта.

От 6 септември обувките ще могат да се закупят в онлайн магазина на Porsche, а гостите на музея на Porsche в Щутгарт-Цуфенхаузен и Вайсах ще могат да ги закупят и лично. Цените все още не са обявени.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Спомен

    6 1 Отговор
    Навремето Москвич и Ромика бяха много-по надеждна комбинация.
  • 2 Чичо Петьо

    2 1 Отговор
    А защо един чифт е с различни на цвят връзки. Нещо я не разбирам таз мода.
  • 3 копират

    8 0 Отговор
    Лада НИВА пуснаха ушанки за юбилея си.