Last news in Fakti

21 Март, 2022 09:30 7 313 2

Испанци създадоха евтин кемпер на базата на Dacia Dokker

  • dacia-
  • dokker-
  • кемпер

За 10 хиляди евро получавате нужните удобства за къмпинг

Испанци създадоха евтин кемпер на базата на Dacia Dokker - 1

Испанската компания Yevana показа проект на базата на Dacia Dokker, който превръща „баничарката“ в интересен кемпер на сравнително ниска цена. За сумата от 9750 евро, Yevana превръща румънската машина в интересно място за прекарване на свободното време сред природата. В тази цена, разбира се, не влиза колата, която от компанията могат да намерят за вас, ако решите, че не искате да се занимавате с това.

Испанци създадоха евтин кемпер на базата на Dacia Dokker

В интериора е поставено сгъваемо легло за двама, подвижна кухня с котлон, хладилник и мивка, както и резервоар с обем от 31 литра, който може да се свърже с външен душ. Светло дърво и LED осветление пък се грижат за създаването на уютно настроение.

Испанци създадоха евтин кемпер на базата на Dacia Dokker

Захранването се осигурява от соларен панел върху тавана, както и 100Ач батерия и инвертор с мощност от 600W. Всичко това е побрано в товарната част на Dokker с дължина от 4.36 метра и 800 литра.

Испанци създадоха евтин кемпер на базата на Dacia Dokker


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 6 Отговор
    Вдигнали са малко леглото и са нахвърляли някакви неща отдолу и айде 10000 евро. Успех! За 13500 евро има нови 5-местни каравани с баня и тоалетна
  • 2 Шафьор

    9 6 Отговор
    Карал съм такъв служебен. Става само за мобилен кенеф.