Last news in Fakti

11 Май, 2023 17:04 1 496 2

Новото Porsche 718 Spyder RS върви в комплект със стилен часовник, но само срещу доплащане

  • porsche-
  • часовник-
  • cayman-
  • 718

Аксесоарът започва от около 8 хиляди евро

Новото Porsche 718 Spyder RS върви в комплект със стилен часовник, но само срещу доплащане - 1

Вчера ви разказахме за новото Porsche 718 Spyder RS, което слага края на една ера за германската марка и нейните компактни автомобили с ДВГ. Кабриото е базирано на GT4 RS моделът на Cayman с разликата, че тук нямате таван. Продажбите на колата започват съвсем скоро, а заедно с нея ще може да бъде закупен и стилен аксесоар, отново дело на Porsche и по-точно тяхната дизайнерска дивизия.

Става въпрос за часовник на Porsche Design, който следва философията на колата, а именно, че „не трябва да тежи нито грам повече“. Корпусът на часовника е от титан с възможност за конфигурация на 114 цвята за цветовете по циферблата и ринговете. Каишката е кожена в черен цвят и разполага с подобен на алкантара материал, който може да бъде открит и в интериора на 718-ката.

Разбира се, цената му също е като такава за по-специален продукт на Porsche и започва от около 8 хиляди евро, като може да се повиши в зависимост от опциите, които изберете.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    0 0 Отговор
    То по тая логика и телефоните вървят в комплект с адаптер, но срещу заплащане. Изобщо как може нечия глава да роди подобен бисер Галине??? Конкурсът за драскачи във Факти е наистина едно сериозно предизвикателство явно... Миналият път ми блокирахте IP-то за седмица, сега да видим...
  • 2 Българин

    0 0 Отговор
    Пък аз 2019г. си купих нова кола за 12000 евро, спрямо цената на този аксесоар- часовник съм на далавера.Е, не ми предложиха часовник Рено.